آموزش و طرز تهیه کاسه های شکلاتی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کاسه های شکلاتی, طرز تهیه کاسه های شکلاتی ,آموزش پختن کاسه های شکلاتی, دستور کاسه های شکلاتی,آموزش تصویری کاسه های شکلاتی ,مواد لازم کاسه های شکلاتی , روش تهیه و پخت کاسه های شکلاتی,آموزش تهیه کاسه های شکلاتی ,

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
شکلات تخته ای (شکلاتی یا شیری)دلخواه
بادکنکیک بسته
بستنیدلخواه
میوه هاى تابستانى (برای تزتین)دلخواه

 

آموزش و طرز تهیه کاسه های شکلاتی (1) آموزش و طرز تهیه کاسه های شکلاتی (2)

اول از همه یک شکلات رو داخل مایکروویو یا بر روی بخار آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید.
مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید.
سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد.
کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری از شکلات را روی سطح سینی بریزید که پایه کاسه ما باشد و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.در این مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید.

ارسال نظر