آموزش و طرز تهیه کاستر دارچینی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کاستر دارچینی, طرز تهیه کاستر دارچینی ,آموزش پختن کاستر دارچینی, دستور کاستر دارچینی,آموزش تصویری کاستر دارچینی ,مواد لازم کاستر دارچینی , روش تهیه و پخت کاستر دارچینی,آموزش تهیه کاستر دارچینی ,

 

مواد اولیه :

خامه600 میلی لیتر
شیر1/4 پیمانه یا 60 میلی لیتر
چوب دارچین (نصف شود)3 عدد
پوست لیمو ترش3 تکه 
زرده تخم مرغ5 عدد
تخم مرغ1 عدد
پودر شکر1/3 پیمانه یا 75 گرم
پودر دارچین1/4 قاشق چایخوری
پودر قند1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1/2 و 1 قاشق غذاخوری

 

 آموزش و طرز تهیه کاستر دارچینی

خامه ، شیر ، چوب دارچین و پوست لیمو را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا زمانیکه مخلوط

فقط

به زمان جوش برسد . قابلمه را از روی حرارت بردارید 5 دقیقه صبر کنید و سپس آنرا داخل یک پارچ صاف کنید چوب دارچین و پوست لیمو را دور بریزید
زرده های تخم مرغ ، تخم مرغ و پودر شکر را داخل کاسه ای با همزن هم بزنید تا زمانیکه مخلوط غلیظ شود آن گاه مخلوط خامه ای داغ را به تدریج به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید
حالا 6 فالب نسوز هر یک به گنجایش 1/2 پیمانه معادل 125 میلی لیتر را داخل یک ظرف پخت قرار دهید مخلوط کاستر را بین این قالب ها تقسیم کنید . داخل ظرف پخت به میزانی آب جوش بریزید که آب تا نیمه قالب های کاستر بالا بیاید سپس آنرا به مدت 35 دقیقه و یا تا وقتی که کاستر بسته می شود درون فر با دمای نسبتا پایین قرار دهید
سپس قالب ها را از داخل آب خارج کنید و بگذارید خنک شود روی آنها را بپوشانید و به مدت 3 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید
پودر دارچین ، پودر قند و شکر قهوه ای را از یک الک ریز رد کنید سپس از این مخلوط به طور یکنواخت روی قالب ها بپاشید آن گاه روی قالب ها را بپوشانید و مجددا به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد از آن روی کاستر ها کمی آب اسپری کنید و حدود 2 دقیقه و یا تا وقتی که روی آنها کاراملی ( شکر سوخته ) شود تحت حرارت خیلی بالای گریل قرار دهید در آخر دوباره آنها را حدود 10 دقیقه شاید کمی بیشتر داخل یخچال بگذارید تا رویشان بسته شود

ارسال نظر