آموزش و طرز تهیه کاباک موج ور

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کاباک موج ور, طرز تهیه کاباک موج ور ,آموزش پختن کاباک موج ور, دستور کاباک موج ور,آموزش تصویری کاباک موج ور ,مواد لازم کاباک موج ور , روش تهیه و پخت کاباک موج ور,آموزش تهیه کاباک موج ور ,

آموزش و طرز تهیه کاباک موج ور

 

مواد اولیه :

جعفری و شوید (ساطوری)2قاشق غذاخوری
تخم مرغ3 عدد
آرد سفید (نان خرد شده باشد بهتر است )3 قاشق غذاخوری
پنیر فتا200 گرم
پیاز درشت (ریز خرد شده )1 عدد
سیر (ساطوری )3 حبه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)به میزان لازم 
کدوی درشت (رنده شده درشت)3 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

ایده آل برای یک ناهار سبک، یک شام سریع، به عنوان اسنک یا پیش غذا،
اگر تند خور هستید، یکی دو فلفل تند تخم گرفته را ساطوری کرده و در آن بریزید. اگر به شکل کوکو تهیه شود مجلسی تر است و اگر آن را به شکل کتلت های کوچک ، آماده کنید برای ساندویچ شدن و تغذیه مدرسه بچه ها مناسب تر است.
کدوها را رنده کرده و یک دوم قاشق غذاخوری نمک روی آن پاشیده و مخلوط می کنیم .ده دقیقه صبر کرده تا آب بیاندازد.
کدوی رنده شده را در دستمان فشار داده تا آب آن گرفته شود.
تخم مرغ ها را هم زده تا یکدست شوند. مایه کدو را با تخم مرغ مخلوط می کنیم آرد را روی آن پاشیده و مایه را هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود. پنیر و سبزیجات ساطوری و سیر ساطوری را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم .
به اندازه ای روغن داغ کنید که حدود یک سانتی متر کف تابه را بگیرد. آن را روی شعله متوسط داغ کرده و از مایه کدو به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در تابه می ریزیم .آن را شکل داده و هر طرفش راسرخ کرده پس از سرخ شدن ، روغن آن را با حوله کاغذی گرفته و با ماست و نعنا، ترشی و نان سرو کنید.

ارسال نظر