آموزش و طرز تهیه ژله میان تهی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن ژله میان تهی, طرز تهیه ژله میان تهی ,آموزش ژله میان تهی, دستور ژله میان تهی,آموزش تصویری ژله میان تهی ,مواد لازم ژله میان تهی , روش تهیه ژله میان تهی,آموزش تهیه ژله میان تهی ,

آموزش و طرز تهیه ژله میان تهی

اگر می خواید این دسر رو تهیه کنید، باید اون رو برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید. بنابراین اول لیوان هاتون رو آماده کنید.
اول ژله ای که میخواید طبقه ی پایین قرار بگیره رو مطابق معمول (یه لیوان آب جوش+یه لیوان آب سرد)درست میکنید و توی لیوان یا جامتون میریزید البته تا نصف لیوان اگر دوست داشتین انار دانه شده یا هر میوه دیگر خرد شده رو به ژله اضافه کنید
بعدش این ژله رو میزاریم تو یخچال تا خودشو بگیره و کاملا بسته و سفت شه.
سپس ژله رنگ دوم رو مطابق معمول درست میکنیم و میگذاریم تا تو دمای اتاق خنک شه.سپس ژله های تو یخچال رو در میاریمو به آرومی ژله رنگ دوم رو روش میریزیم البته باید مقداری سر لیوان خالی بماند یعنی لیوان را پر نکنید.
حالا با کمک سلفون برای لیواناتون یه درپوش درست کنید و محکم ببندیدش از محکم بودنش مطمئن باشیدا
خب حالا اگه از درپوش ظرفتون مطمئنین خیلی آروم ولی بدون ترس ظرفتون رو برگردونین.نمیریزه خیالتون راحت باشه.حالا این لیوانهارو تو یه سینی بزارین و سپس بزارین تو یخچال تا خوب خودشو بگیره.
سلفون بخاطر حالت روغنی که داره واسه باز کردن از روی ژله بهتر از نایلونه
حالا اگه ژلتون کاملا خودشو گرفته از توی یخچال خارجش کنید و آروم سفلون دورش رو باز کنید و بردارید خیلی راحته و اصلا به سطح ژله نمیچسبه
اینجوری یه ظرف ژله دارید که مابینش خالی هست و ظاهر خوبی داره.
به نظر من خوردنش خیلی لذت بخشه مخصوصا موقعی که قاشق میزنی توش و یهو انگار ژلت تالاپ میفته پایین.

ارسال نظر