آموزش و طرز تهیه ژله فالوده

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن ژله فالوده, طرز تهیه ژله فالوده ,آموزش ژله فالوده, دستور ژله فالوده,آموزش تصویری ژله فالوده ,مواد لازم ژله فالوده , روش تهیه و پخت ژله فالوده,آموزش تهیه ژله فالوده ,

آموزش و طرز تهیه ژله فالوده

مواد اولیه :

پودر ژله آلوئه ورا2 بسته
ژله بلوبری1 بسته
فالوده شیرازینیم کیلو
بستنی وانیلی1 لیوان
آب داغ3 لیوان
دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و میگذاریم روی بخار آب تا شفاف بشود. وقتی خنک شد دو لیوان فالوده شیرازی به آن اضافه میکنیم و بعد از هم زدن داخل قالب میریزیم میگذاریم در یخچال تا ببندد.ژله بلوبری را هم با یک لیوان آب داغ حل میکنیم و وقتی خنک شد بستنی را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا دو رنگ نشود. ژله آلوئه ورا که بست ژله بستنیمون رو آروم میریزیم روش و میگذاریم داخل یخچال 7 ساعت بماند تا خودش رو بگیره و کامل ببنده.
البته از هر دو ژله مقداری اضافه میاد که بقیه اش رو در قالب مستطیل شکل میزیزیم. و بقیه ژله بستنی رو در ظرف مستطیل شکلی ریخته وقتی بست قالب میزنیم و ژله رو تزئین میکنیم.

نکته:

به فالوده آبلیمو نزنید چون باعث میشود ژله نبندد.

ارسال نظر