آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی), طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) ,آموزش پختن چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی), دستور چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی),آموزش تصویری چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) ,مواد لازم چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) , روش تهیه و پخت چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی),آموزش تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) ,

 

 

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
فیله مرغ (می توان از ران مرغ هم استفاده کرد)300 گرم
ماست1 پیمانه
ادویه گرام ماسالا1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه1قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز2 قاشق چایخوری
دارچین1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز تند2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه2 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه (بصورت له شده)1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط1عدد
گوجه فرنگی متوسط (بصورت پوره)2 عدد
سیر2 حبه
خامه (از شیر هم میتوان استفاده کرد)نصف فنجان

 آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (1)

هر جای دنیا که باشید احتمالا رستوران هندی هم دور و برتان هست. اگر تا حالا در این رستوران‌ها چیکن تیکا ماسالا (تکه‌های مرغ با ماسالا) خورده‌اید که هیچ. اگر نخورده‌اید واقعا سرتان کلاه رفته. خوردن این غذای لذیذ یکی از کارهایی است که تا زنده‌اید باید انجام بدهید.
اینکه چیکن تیکا ماسالا واقعا از کجا آمده و ریشه‌های تاریخی‌اش چیست، محل بحث و جدل‌های زیادی بوده. هندی‌ها و پاکستانی‌ها در زمان‌های مختلف کشف دستور این غذا را به ملت خودشان نسبت داده‌اند. حتی در مورد ریشه‌یابی تاریخی این غذا مقاله هم نوشته شده.
به هر حال،‌ چین تیکا ماسالا در رستوران‌های اکثر نقاط دنیا پیدا می‌شود و محبوبیت زیادی هم دارد. مثلا گفته می‌شود که این غذا جزء‌ محبوب‌ترین غذاها در رستوران‌های انگلیس است.

 آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (2)         


ابتدا فیله های مرغ را به اندازه های دلخواه برش میدهیم و درضمن میتوان تکه های مرغ را بصورت استخوانی استفاده کرد . یعنی به جای فیله و یا سینه مرغ میتوان از ران مرغ کوچک هم استفاده کرد.

آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (3)


در یک کاسه بزرگ مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ (ماست /ادویه گرام ماسالا / آبلیمو/ پودر زیره / دارچین / فلفل قرمز/ فلفل سیاه/ زنجفیل تازه / نمک و مرغ ) را با هم خوب مخلوط کنید . مواد را توی یخچال بگذارید تا به مدت 2 تا 3 ساعت بمونه و مزه دار شود .

آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (4)


حالا برای تهیه سس خوشمزه این غذا به روش زیر عمل می کنیم :
ابتدا پیازها را در ماهیتابه تفت می دهیم و سیر و فلفل وزردچوبه به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه پیازها طلایی شد ادویه ها را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی عطر ادویه ها بلند شود.

آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (5)


در این مرحله گوجه های پوره شده و یا در صورت تمایل رب گوجه را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (6)


در ادامه خامه را هم اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید که بجوشد و غلیظ شود.

آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (7)


در مدتی که سس غذا در حال جوشیدن و آماده شدن است به سراغ مرغهایی که مزه دار کرده ایم می رویم.
نکته مهم و طلایی طبخ این غذا گریل کردن مرغهاست . در بعضی از دستورات غذایی به گریل کردن مرغ اشاره نشده و مرغها را با پیاز داغ تفت داده وسپس بقیه غذا را طبخ می کنند . ولی در دستور اصلی مرغها گریل می شوند.
مرغهای مزه دار را از توی مواد درآورده و توی روغن کمی داغ بگذارید تا گریل شود. وقتی یک طرفش گریل شد طرف دیگر آنرا هم گریل کنید و به کناری بگذارید. در صورت تمایل نیز می توانید روی یک تور سیمی و یا داخل فر مرغ ها را گریل کنید.

آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (8)

 

آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (9)


حالا مرغهای گریل شده را هم به سس اضافه کنید و به مدت 5 تا 10دقیقه بگذارید جا بیفته .دقت داشته باشید که این خورش نباید آب داشته باشد.
حالا این خوراک خوشمزه را توی ظرف سرو بکشید و روی آنرا با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید . این غذا را می تونید با نان یا برنج سرو کنید..

آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (10) آموزش و طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ( غذای هندی) (11)

 

ارسال نظر