آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن چیکن اگپلنت, طرز تهیه چیکن اگپلنت ,آموزش پختن چیکن اگپلنت, دستور چیکن اگپلنت,آموزش تصویری چیکن اگپلنت ,مواد لازم چیکن اگپلنت , روش تهیه و پخت چیکن اگپلنت,آموزش تهیه چیکن اگپلنت ,

 

آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت (8)

مواد اولیه :

برای 1 نفر

هویج یک فنجانروغن زیتون به میزان لازمکلم یک فنجانپنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوریفلفل دلمه‌ای رنگی یک فنجانلیموترش تازه 1عددبادام‌زمینی نصف فنجاننعناع 10 برگجوانه ماش یا گندم نصف فنجانفلفل سیاه تازه آسیاب شدهمقداری

بادمجان متوسط 1 عددسینه�” مرغ نصفسس ناپولی به میزان لازمرزماری به میزان لازمسیر رنده شده به همراه روغن زیتون به میزان لازمپنیر پارمزانبه میزان لازم

سس ناپولی :

گوجه ها5 عدد
پیاز درشت1 عدد
سیربه میزان دلخواه
آویشنبه میزان لازم
فلفل و نمکبه میزان لازم

ابتدا سس ناپولی یا ناپولیتن رو درست میکنیم.
گوجه ها رو رنده کنید یا اینکه اونها رو ۲-۳ دقیقه در آب جوش قرار بدید و بعد پوست بگیرید. بعد اونها رو در غذاساز یا مخلوط کن خرد کنید.پیاز رو رنده کنید. در تابه ای روغن زیتون رو روی حرارت متوسط قرار بدید تا خوب گرم بشه. پیاز رنده شده رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش طلایی بشه.
سیر رنده شده رو هم اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید.
گوجه های رنده شده و آویشن و فلفل و نمک رو به پیازها اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاد.
بعد از جوش اومدن حدود ۱۲ ��” ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه ها بپزند و آبشون تا حدی کشیده بشه.
سالاد مخصوص:
فلفل دلمه‌ای و کلم را به شکل خلال خرد می‌کنیم،

 

 

سپس هویج رنده شده و بادام‌زمینی، جوانه ماش یا گندم، نعناع آب لیموی تازه، روغن زیتون را به کلم و فلفل دلمه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.


آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت (1) آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت (2) آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت (3)

در آخر فلفل سیاه آسیاب شده و پنیر پارمزان را اضافه می‌کنیم و در نهایت سالاد مخصوص سرآشپز آماده است.


آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت (4)


و حالا غذا ایتالیایی چیکن اگپلنت مخصوص:
بادمجان‌ها را ورقه می‌کنید و کمی نمک و روغن به آن می‌زنید و آن را سرخ می‌کنید سینه�” مرغ را به همراه کمی نمک فلفل سیاره تازه آسیاب شده و فلفل پاپریکا مزه دار می‌کنیم


آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت (5)


و سپس بادمجان و مرغ‌ها را هم سرخ می‌کنیم.


آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت (6)


کره را در ماهیتابه آب می‌کنیم و سپس سس ناپولی سیر و رزماری را باهم ترکیب می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کمی سرخ شود. و در آخر پنیر پارمزان را به آن اضافه می‌کنیم

آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت (7) آموزش و طرز تهیه چیکن اگپلنت (8)

ارسال نظر