آموزش و طرز تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی )

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ), طرز تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) ,آموزش پختن پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ), دستور پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ),آموزش تصویری پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) ,مواد لازم پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) , روش تهیه و پخت پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ),آموزش تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) ,

 

 

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
نمک و فلفل سیاهبمیزان دلخواه
آویشن1 قاشق چایخوری
سرکه قرمز2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای (قرمز باشد بهتر است)2 عدد
کدو متوسط (نگینی شده)3 عدد
گوجه فرنگی متوسط4 عدد
بادمجان قلمی (نگینی شده)3 عدد
زیره سیاه1 قاشق چایخوری
سیر4 حبه
پیاز متوسط (پیاز قرمز بهتر است)2 عدد
روغن مایع یا زیتون (ترجیحا روغن زیتو بهتر است)100 میلی لیتر

 

یستو مانچه گو Pisto Manchego یکی از غذاهای سنتی اسپانیاست که بسیار شبیه میرزا قاسمی شمالی است و بسیار ساده و خوشمزه است و مواد لازم برای تهیه آن را همیشه در منزل دارید .این غذا مانند میرزا قاسمی با تخم مرغ نیمرو سرو می شود اما کنار آن نان تست و سیب زمینی مکعبی سرخ شده نیز معمولا قرار می دهند.

 

این غذای گیاهی از منطقه لامانچا که در مرکز اسپانیا قرار دارد آمده است. ریشه این غذا به احتمال زیاد مراکشی است و به دوران تسلط کارتاژها بر اسپانیا بازمی‌گردد. در دستور سنتی این غذا خبری از گوجه‌فرنگی و فلفل نیست، چون تا قرن شانزدهم و کشف آمریکا خبری از این دو گیاه در اروپا نبوده است. این غذا را با نان سرخ شده سرو کنید و اگر گیاهخوار نیستید آن را با تخم‌مرغ آبپز، نیمرو یا ماهی سرخ‌شده سرو کنید.
فلفل ها و کدو را شسته و به اندازه متوسط خرد می کنیم.


 


آموزش و طرز تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) (4)
آموزش و طرز تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) (5)


پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد می کنیم.


آموزش و طرز تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) (6)


بتدا گوجه را می جوشانیم تا پوست آن به راحتی جدا شود.برای این کار قابلمه ای را پر از آب کرده و می جوشانیم .در ظرفی دیگر نیز آب و یخ می گذاریم.سپس گوجه ها را درون آب جوش می اندازیم چند ثانیه صبر می کنیم . بعد آنها را از ظرف آب جوش در می آوریم و بلافاصله به ظرف آب و یخ منتقل می کنیم و در می آوریم.بدین شکل پوست گوجه فرنگی به آسانی جدا می شود. اکنون آن را به اندازه متوسط در می آوریم.
نیمی از روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس از تابه خارج کنید.


آموزش و طرز تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) (7)


باقی روغن را اضافه کنید، شعله را زیاد کرده و بادمجان و زیره را در آن سرخ کنید.
پس از 8 دقیقه یا هنگامی که بادمجان‌ها روغن به خود جذب کرده و نرم شد، گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. شعله را کم کنید و صبر کنید تا آب گوجه‌فرنگی تبخیر شود.
کدو، فلفل و آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید، پس از 10 دقیقه یا هنگامی که کدوها نرم شد سرکه را اضافه کرده و غذا را سرو کنید.


آموزش و طرز تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) (2)


در این مرحله به دلخواه می توانید یک عدد تخم مرغ نیمرو روی آن گذاشته با کمی سیب زمینی مکعبی سرخ شده و جعفری تزئین کرده سپس یک عدد نان تست کنار ظرف بگذارید و این غذای اسپانیولی را حتما امتحان و نوش جان کنید.


آموزش و طرز تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) (8)


نکته :
1- در روش سنتی طبخ این غذا سبزیجات را آنقدر می‌پزند تا کاملا له شود.
2- بهتر است فلفل دلمه‌ای‌ها را ابتدا کباب کرده و پوست بکنید، سپس به غذا اضافه کنید.
3- این غذا را به عنوان اردور و به صورت سرد هم سرو می‌کنند


 آموزش و طرز تهیه پیستو مانچه گو ( غذای اسپانیایی ) (1)

ارسال نظر