آموزش و طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پیراشکی پواچا Flower Pogaca, طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca ,آموزش پختن پیراشکی پواچا Flower Pogaca, دستور پیراشکی پواچا Flower Pogaca,آموزش تصویری پیراشکی پواچا Flower Pogaca ,مواد لازم پیراشکی پواچا Flower Pogaca , روش تهیه و پخت پیراشکی پواچا Flower Pogaca,آموزش تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca ,

 

مواد اولیه :

شیر250 گرم
شکر10 گرم
خمیر مایه10 گرم
آرد700 گرم
تخم مرغ2 عدد
روغن مایع90 گرم
نمک20 گرم
مارگارین (آب شده)100 گرم

آموزش و طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca (1) آموزش و طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca (2)   آموزش و طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca (6)آموزش و طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca (5)آموزش و طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca (4)

شیر را تا 37 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد شکر و خمیر مایع را اضافه کرده هم بزنید.آرد ، نمک، روغن و تخم مرغ ، را هم اضافه کرده حدود هم دقیقه زده و بعد ورز دهید.بعد 1.5 ساعت بگذارید خمیر استراحت کند بعد از 1.5 ساعت خمیر را حدود 30 ثانیه ورز دهید و بعد خمیر را به سه قطعه با ورنهای تقریبی 600،450 و 150 گرمی جدا کنید.
خمیر 600 گرمی را به 5 قطعه 120 گرمی و خمیر 450 گرمی را به 5 قطعه 90 گرمی جدا کرده و هر قطعه را باز کرده خمیر مارگارین زده و قطعه بعدی را روی آن قرار میدهیم و… ظرف گودی برداشته و مطابق شکل زیر خمیر را برش میدهیم برای اینکه قطعات بهم نچسبد مارگارین را لایه به لایه با برس میزنین و فطعه 150 گرمی آخر برای وسط پوآچا می باشد .. کمی سخت هست اما مطمئنم شما میتونید. در پایان زرده تخم مرغ و شیر را با هم زده و با فرچه بروی پوآچا زده و در صورت دلخواه کنجد روی آن می پاشیم
پوآچا را به مدت 10 دقیقه در فر که قبل با 200 درجه سانتی گراد گرم شده میپزیم بعد از ده دقیقه روی آن کاغذ روغنی کشیده درجه فر را به 180 رسانده و 20 دقیقه دیگر میگذاریم بپزد بعد 20 دقیقه کاغذ روغنی را برداشته و 5-10 دقیقه دیگه میگذاریم بپزد و بعد سرو میکنیم.

 

ارسال نظر