آموزش و طرز تهیه پیراشکی با سیب

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پیراشکی با سیب, طرز تهیه پیراشکی با سیب ,آموزش پختن پیراشکی با سیب, دستور پیراشکی با سیب,آموزش تصویری پیراشکی با سیب ,مواد لازم پیراشکی با سیب , روش تهیه و پخت پیراشکی با سیب,آموزش تهیه پیراشکی با سیب ,

 

 

 

مواد اولیه :

دارچین (پودر شده)1 ق چ
مایه خمیر ترش1 ق س
سیب متوسط (بدون پوست،هسته گرفته و رنده شده)3 عدد
نمک1 ق چ
آرد گندم (الک شده)4 پیمانه
آب ولرم400 میلی لیتر
روغن مایعبمقدار لازم
شکر (نرم و دانه ریز)45 گرم

آموزش و طرز تهیه پیراشکی با سیب

1.در ظرفی مناسب، آب ولرم، روغن مایع، دو پیمانه از آرد و نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید؛
2.بقیه آرد را به همراه مایه خمیرترش و شکر مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. روی سطح خمیر را به وسیله کیسه پلاستیکی پوشانده و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در دمای اتاق قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود؛
3.پس از این مدت، روی سطحی صاف، کمی آرد پاشیده و خمیر را روی آن به صورت نوار درآورید، سپس تکه هایی به اندازه نارنگی از خمیر جدا کنید؛
4.سیب ها را در قابلمه ای حاوی آب جوش به مدت پنج دقیقه بپزید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند. روی سیب ها دارچین پاشیده، سپس وسط خمیر را باز کرده و به اندازه یک قاشق سوپ خوری از سیب رنده شده را بین خمیر قرار داده و یک قاشق چای خوری شکر روی سیب بریزید. لبه های خمیر را روی هم برگردانده و به هم بچسبانید. همه خمیرها را به همین ترتیب آماده کنید (سعی کنید خمیرها هم اندازه باشند)؛
5.در قابلمه ای کوچک، مقداری روغن ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. پیراشکی ها را از هر دو طرف در تابه سرخ کرده تا طلایی رنگ شوند (اندازه روغن باید به حدی باشد که روی پیراشکی ها را بپوشاند)، سپس از روغن خارج کرده و روی شبکه فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. پیراشکی ها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.
نکته
دقت کنید که پس از خارج کردن پیراشکی ها از روغن، به جای حوله کاغذی، آن ها را روی شبکه فلزی قرار دهید، زیرا حوله کاغذی به سطح پیراشکی ها می چسبد.
زمان استراحت این پیراشکی 90 دقیقه است.

ارسال نظر