آموزش و طرز تهیه پیتزا پنیری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پیتزا پنیری, طرز تهیه پیتزا پنیری ,آموزش پختن پیتزا پنیری, دستور پیتزا پنیری,آموزش تصویری پیتزا پنیری ,مواد لازم پیتزا پنیری , روش تهیه و پخت پیتزا پنیری,آموزش تهیه پیتزا پنیری ,

آموزش و طرز تهیه پیتزا پنیری

 

مواد اولیه :

برای 1 نفر
نان پیتزا1عدد
سس کچاب یا سس پیتزا4قاشق غذاخوری
موزارلای ورقه ای200گرم
موزارلای رنده شده150گرم
پنیر پارمسان رنده شده2-3 قاشق غذاخوری
ریحان (خردشده)مقداری

 

ابتدا سس رو روی نان پیتزا بمالید تا کاملا روی نان رو بپوشونه. پنیر ها رو روی پیتزا کاملا په کنید و ریحان خرد شده رو هم روش بپاشید.

 
بذارید در فر در دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 20-25 دقیقه کاملا بپزه. 10 دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روی پنیر ها هم طلایی بشه.این پیتزا کالری بالایی داره و برای افرادی که پرهیز غذایی دارن توصیه نمیشه.
نوش جان کنید و لذت ببرید.
(البته در آموزش اصلی از خمیر پیتزا استفاده شده اما میتوان از نان آماده هم استفاده کرد.)

ارسال نظر