آموزش و طرز تهیه پیتزای بادمجان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن  پیتزای بادمجان, طرز تهیه  پیتزای بادمجان ,آموزش پیتزای بادمجان, دستور  پیتزای بادمجان,آموزش تصویری پیتزای بادمجان ,مواد لازم  پیتزای بادمجان , روش تهیه و پخت  پیتزای بادمجان,آموزش تهیه  پیتزای بادمجان ,

آموزش و طرز تهیه پیتزای بادمجان

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
بادمجان بزرگ1عدد
گوجه فرنگی گیلاسی5 عدد
پنیر موزارلا100گرم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
ذرت پخته50 گرم
روغن زیتون1قاشق غذا خوری
پونه کوهیبه میزان لازم
آیا تا کنون سعی کرده اید که پیتزا بادمجان درست کنید؟ من بسیاری از نسخه های پیتزا بادمجان در اینترنت دیده ام و واقعا می خواستم آنها را امتحان کنم . برای کسانی که در جستجو راه حلی برای کاهش و عدم استفاده از گلوتن پیتزا هستند این پیتزا بهترین پیشنهاد است برای من این پیتزا کوچک بادمجان مانند یک شام سبک کامل و اشتها آور به نظر می رسد، هر چند این پیتزا ساده به نظر می رسد اما دارای طعم فوق العاده ایست. من در واقع ترجیح می دهم که به جای طبخ این پیتزا با نان تست از بادمجان با برخی از سبزیجات تازه استفاده کنم . باید بیان کرد که این پیتزا مانند پیتزا های ذیگر دارای بافت زیرین تردی نیست اما دانه های ذرت درروی این پیتزا می تواند احساس خوبی از این بافت ترد رو برای ما تداعی می کند
روش کار
بادمجان را شسته و برش می زنیم سپس بر روی قطعات نمک می پاشیم به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم برای حذف رطوبت آن می توان با یک حوله این کار را انجام داد .
فر را به دمای 200درجه سانتی گراد می رسانیم
قطعات بادمجان را ذر سینی فر بروی کاغذ روغنی می گذاریم و روی برش ها روغن زیتون نمک فلفل و پونه کوهی می ریزیزیم
بادمجان ها رو به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کباب بشه
سپس بر روی برش ها سس گوجه می ریزیم یک لایه پنیر می گذاریم و گوجه فرنگی گیلاسی حلقه حلقه شده ذرت و ریحان رو بر روش فرار می دهیم
به مدت 3 تا 5 دقیقه در فر با همون دما قرار می دهیم

ارسال نظر