آموزش و طرز تهیه پنیر سوخاری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پنیر سوخاری, طرز تهیه پنیر سوخاری ,آموزش پختن پنیر سوخاری, دستور پنیر سوخاری,آموزش تصویری پنیر سوخاری ,مواد لازم پنیر سوخاری , روش تهیه و پخت پنیر سوخاری,آموزش تهیه پنیر سوخاری ,

 

آموزش و طرز تهیه پنیر سوخاری

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
پنیر کممبر (پنیرفرانسوی)200g
آرد سفید1قاشق سوپخوری
شیر1قاشق سوپخوری
تخم مرغ1 عدد
پودر نان باگت یا پودر سوخاریدو قاشق سوپخوری
نمک وفلفل و پودر سیربه میزان لازم
روغنبرای سرخ کردن

 

پنیر را به اندازه مکعبهای 2 سانتی برش زده و کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک تخم مرغ و شیر و در کاسه دیگر خرده نان و فلفل و پودر سیر را مخلوط کنید.
هر تکه پنیر را با آرد سفید بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.
روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را در آن قرار دهید تا طلایی شوند.
برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.
این پیش غذا رو میتونید با انواع پنیرها درست کنید اما این پنیر بخاطر روکش قارچی که داره موقع سرخ شدن کاملا آب نمیشه و بافت مکعبیش حفظ میشه. طعمش هم ترکیبی از قارچ و خامه ست

ارسال نظر