آموزش و طرز تهیه پفک خونگی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پفک خونگی, طرز تهیه پفک خونگی ,آموزش پختن پفک خونگی, دستور پفک خونگی,آموزش تصویری پفک خونگی ,مواد لازم پفک خونگی , روش تهیه و پخت پفک خونگی,آموزش تهیه پفک خونگی ,

26911

 

مواد اولیه :

آرد نخوچی نرمیک پیمانه
آرد برنج یا ذرتیک پیمانه
جوش شیرین (یا دو برابر بکینگ پودر جایگزین شود)1/8 ق چ
آب3 تا 4 ق غ
کره یا مارگارینیک ق غ
پودر پنیر پارمزان1/3 پیمانه
نمکبه میزان لازم
ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودر آویشنبه میزان لازم
رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده
در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبهبه میزان لازم

 

در مرحله اول آرد و زرد چوبه و ادویه ها را به هر میزانی که دوست دارید مخلوط کنید و بعد طعم دهنده و جوش شیرین را هم جدا الک کنید و به مواد گفته شده اضافه کنید. در آخر، همه را هم باهم الک کنید. همه را در ظرفی ریخته و کره را ذوب کنید و به همراه پودر پارمزان به این مواد اضافه کنید. کمی مواد را ورز دهید و خمیر که سف شد خمیر آماده است. با استفاده از رنده یا کفگیر سوراخ دار می توانید خمیر را رنده کنید و بعد در روغن داغ بریزید تا سرخ شوند.
روی یک سینی چند دستمال کاغذی بگذارید و پفک ها را روی ان بریزید تا روغن آن گرفته شود.

 

ارسال نظر