آموزش و طرز تهیه پریولـه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پریولـه, طرز تهیه پریولـه ,آموزش پختن پریولـه, دستور پریولـه,آموزش تصویری پریولـه ,مواد لازم پریولـه , روش تهیه و پخت پریولـه,آموزش تهیه پریولـه ,

آموزش و طرز تهیه پریولـه

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
عدس300گرم
پیاز1عدد
نعنا (خشك)2قاشق غذاخوری
زردچوبه1قاشق مرباخوری
نمكبه میزان لازم
رشته آش700گرم
فلفل قرمزبه میزان لازم
روغن (حیوانی)به میزان لازم
آرد1قاشق سوپخوری

 

پریوله یك غذا و به قول برخی كتب آشپزی پیش خوراک استان کردستان است.این غذا بسیار ساده و البته خوشمزه است.

طرز تهیه

ابت‌دا در ظرف مناسبی كمی روغن حیوانی را داغ كنید و پیاز ‌را خرد كرده و در آن سرخ كنید.سپس عدس ‌را به آن اضافه كرده و نیم ساعت میپزیم و بع‌د از آن رشته را اضافه كرده و اجازه میدهیم آش كمی جا بیفتد‌.در ظرف دیگری مقداری آرد را با روغن حیوانی و فلفل و نمك و زردچوبه تفت داده و به آش اضافه میكنیم.پس از آماده شدن آش روی آن روغن و نعنا داغ اضافه میكنیم.

 

نكات:

1)این آش اگر با روغن حیوانی طبخ شود نیاز به طعم دهنده ندارد ولی اگر آن را با روغن معمولی درست كردید به آن ماست یا كشك بزنید.

ارسال نظر