آموزش و طرز تهیه پاچینی مرغ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پاچینی مرغ, طرز تهیه پاچینی مرغ ,آموزش پختن پاچینی مرغ, دستور پاچینی مرغ,آموزش تصویری پاچینی مرغ ,مواد لازم پاچینی مرغ , روش تهیه و پخت پاچینی مرغ,آموزش تهیه پاچینی مرغ ,

آموزش و طرز تهیه پاچینی مرغ

مواد اولیه :

روغن مایعنصف پیمانه
پودر سوخاری1و نیم پیمانه
کنجدنصف پیمانه
تخم مرغ2عدد
سس خردل1قاشق سوپ خوری
پودر سیر1قاشق سوپ خوری
نمک1قاشق مربا خوری
فلفل قرمز1قاشق چای خوری
لیمو ترش1عدد
ماست3قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیل1قاشق مربا خوری
پودر زیرهنصف قاشق چای خوری
کتف مرغ500 گرم
پیاز متوسط (خرد شده )1عدد
فلفل دلمه ای1عدد

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کرده و نمک را به آن اضافه می کنیم و کمی ورز می دهیم تا آب پیاز در بیاید سپس فلفل دلمه ای خرد شده و لیمو ترش تازه خرد شده و پودر زنجبیل و زیره و ماست و سس خردل را اضافه کرده و هم می زنیم و کتف های مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم و در ب ظرف را گذاشته و 4ساعت در یخچال می گذاریم بماند سپس وقتی از یخچال در اوردیم و روغن مایع را اضافه می کنیم و ورز می دهیم
نصف آرد سوخاری را با پودر سیر مخلوط کرده و نصف آرد سوخاری را با کنجد مخلوط کرده سپس مرغهای مزه دار شده را یکبار در مخلوط آرد سوخاری و سیر

می بریم و بعد در تخم مرغ زده می غلطانیم و بعد در آرد سوخاری کنجدی می غلطانیم و بعد در روغن شناور داغ سرخ می کنیم

ارسال نظر