آموزش و طرز تهیه پان دسر اسپانیایی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پان دسر اسپانیایی, طرز تهیه پان دسر اسپانیایی ,آموزش پان دسر اسپانیایی, دستور پان دسر اسپانیایی,آموزش تصویری پان دسر اسپانیایی ,مواد لازم پان دسر اسپانیایی , روش تهیه و پخت پان دسر اسپانیایی,آموزش تهیه پان دسر اسپانیایی ,

 

 

آموزش و طرز تهیه پان دسر اسپانیایی

 

مواد اولیه :

گردوی خرد شده۲/۱ پیمانه
آرد۲/۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیتر
نشاسته۲ قاشق سوپخوری
وانیل۲/۱ قاشق چایخوری
کره۵۰ گرم
بیسکویت۱ الی ۲ بسته
کاکائو۳ قاشق سوپخوری
خامه۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
این دسر خیلی خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید

ارسال نظر