آموزش و طرز تهیه پاستای گوجه فرنگی و سیر

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پاستای گوجه فرنگی و سیر, طرز تهیه پاستای گوجه فرنگی و سیر ,آموزش پختن پاستای گوجه فرنگی و سیر, دستور پاستای گوجه فرنگی و سیر,آموزش تصویری پاستای گوجه فرنگی و سیر ,مواد لازم پاستای گوجه فرنگی و سیر , روش تهیه و پخت پاستای گوجه فرنگی و سیر,آموزش تهیه پاستای گوجه فرنگی و سیر ,

 

 

 

مواد اولیه :

پاستا400 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی2 لیوان
روغن زیتون1/4 لیوان
آب مرغلیوان1/2
سیر8 حبه
دانه هل4 عدد
پوست لیمو ترش4تکه
نمک و فلفلبمقدار لازم

 آموزش و طرز تهیه پاستای گوجه فرنگی و سیر

طرز تهیه : داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس پاستا را اضافه کنید و با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.
داخل ماهیتابه گوجه فرنگی های گیلاسی ، سیرهای خرد شده ، روغن زیتون ، پوست لیمو ترش ، دانه های هل ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا گوجه فرنگی ها سرخ شوند.
دانه های هل و پوست لیمو ترش را ماهیتابه خارج کنید و دور بیندازید سپس آب مرغ را به گوجه فرنگی های سرخ شده اضافه کنید ، هم بزنید تا سس غلیظ شده و حجم آب غذا نصف شود سپس پاستاهای ابکشی شده را اضافه کنید.
پاستای مخلوط با سس را 2 – 3 دقیقه روی حرارت بپزید سپس در ظرف بریزید و سرو کنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی پاستا بریزید.

ارسال نظر