آموزش و طرز تهیه نان پنیری با سیر

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن نان پنیری با سیر, طرز تهیه نان پنیری با سیر ,آموزش پختن نان پنیری با سیر, دستور نان پنیری با سیر,آموزش تصویری نان پنیری با سیر ,مواد لازم نان پنیری با سیر , روش تهیه و پخت نان پنیری با سیر,آموزش تهیه نان پنیری با سیر ,

 

آموزش و طرز تهیه نان پنیری با سیر

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
پنیر پارمزان (رنده شده)1/4 لیوان
پنیر موزارلا (رنده شده)1/2 لیوان
ادویه ایتالیایی1/2 قاشق چای خوری
کره (نرم شده)2 قاشق غذاخوری
نان باگتبه میزان لازم
فلفل قرمز1قاشق چایخوری
برگ سیر (ساطوری شده)به میزان لازم
سیر (رنده شده)3حبه
پودر سیر1قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه:

ابتدا نان باگت را به صورت حلقه ای برش دهید.نان را از طول برش داده و کره را روی سطح بریده شده نان پخش کنید و روی آن نصف ادویه ایتالیایی را پراکنده کنید .
پنیر پیتزا را روی پنیر ریخته و روی پنیر پودر سیر،فلفل قرمز و سیر رنده شده را اضافه کنید.
نان را 15دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر آب شود ،نان را خارج کرده و روی آن مقدار کمی آب سرد پاشیده و پنیر موزارلا را اضافه کنید و روی آن برگهای سیر ریز شده را اضافه کنید و بعد 5تا10دقیقه مجدد به فر منتقل کنید.

 

نکات:

1)در صورت تمایل به جای هر دو پنیر از پنیر پیتزا استفاده کنید.
2)میتوانید از برگ سیر به همراه جعفری ریز شده استفاده کنید.
3)در صورت تمایل به جای ادویه ایتالیایی از مخلوط آویشن و فلفل سیاه استفاده کنید.
4)بهتر است این نان را با نان فرانسوی تهیه کنید تا خوشمزه تر شود.
5)در صورت تمایل روی نان بعد از کره کمی زرده تخم مرغ ریخته و در انتها نیز روی پنیر پیتزا کمی زرده تخم مرغ بزنید.
6)برای این مواد حدود 200تا 250گرم نان کافیست!

ارسال نظر