آموزش و طرز تهیه نان سیر و سبزیجات

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن نان سیر و سبزیجات, طرز تهیه نان سیر و سبزیجات ,آموزش پختن نان سیر و سبزیجات, دستور نان سیر و سبزیجات,آموزش تصویری نان سیر و سبزیجات ,مواد لازم نان سیر و سبزیجات , روش تهیه و پخت نان سیر و سبزیجات,آموزش تهیه نان سیر و سبزیجات ,

 

 

 

مواد اولیه :

شیرنصف لیوان
پودر مایع خمیر1 ق م
آرد2 لیوان
آب ولرمنصف لیوان
شکر1 ق چ
نمکبمیزان لازم
روغن زیتون1 ق م
سیر2 حبه
پیازچهکمی
جعفری (دلخواه)کمی
زعفرانبمقدار لازم
پنیر موتزارلا (البته هرچه بیشتر خوشمزه تر و البته هرچه کمتر کم کالری تر و سالمتر)50 گرم

 آموزش و طرز تهیه نان سیر و سبزیجات

نان سیر یا هر نوع نان دیگه ای که می خواهید با سبزیجات درست کنید لازمه آن یک خمیر بدون دردسره،البته نان سیر با نان تست یا نان ساندویجی هم میشه ولی یک مادر خوب باید سعی کنه بهترین غذاها را که سالمترین غذاست برای فرزندش درست کنه.
ابتدا پودر مایع خمیر را با نصف لیوان آب ولرم( یعنی خیلی داغ نباشه که دستتون نسوزه و خیلی هم سرد نباشه که عمل نیاد )و شکر را با هم مخلوط کرده و در جای گرم مثل زیر حوله به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم بعد آرد را با شیر و نمک و روغن اضافه می کنیم مقدار آرد بستگی به ای داره که یه خمیر لطیف بدست بیاد نه یه خمیر سفت،روغن اضافه کرده و ورز می دهیم به مدت 10 دقیقه بع د به مدت 30 دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم.حالا سیر رنده با سبزیجات مخلوط به خمیر اضافه می کنیم و به صورت یک چونه بزرگ در ظرف میگذاریم
روی خمیر با قلمو و زعفران خوش رنگ می کنیم واگه دقت کنید سبزی ها رو میبینید من تصمیم داشتم که لابه لای نان فلفل رنگی بریزم برای همین برش زدم
بعد با دمای 170 درجه از قبل فر داغ شده مثل همیشه قرار می دهیم به مدت 10 دقیقه تقریبا.بعد روی آن پنیر یا لابه لاش مواد ریخته و 5 دقیقه دیگه در فر تا پنیر طلایی شود.


اگه دقت کرده باشید تقریبا رژیمی چون در خمیر تخم مرغ روغن اضافه(فقط1ق م) یا پنیر اضافه نداریم با یک سس گوجه خونگی تند فوق العادع است.

ارسال نظر