آموزش و طرز تهیه میگو هواری(میگو پلو جنوبی)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن میگو هواری(میگو پلو جنوبی), طرز تهیه میگو هواری(میگو پلو جنوبی) ,آموزش پختن میگو هواری(میگو پلو جنوبی), دستور میگو هواری(میگو پلو جنوبی),آموزش تصویری میگو هواری(میگو پلو جنوبی) ,مواد لازم میگو هواری(میگو پلو جنوبی) , روش تهیه و پخت میگو هواری(میگو پلو جنوبی),آموزش تهیه میگو هواری(میگو پلو جنوبی) ,

 

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
زردچوبهبه میزان لازم
زعفران (آبکرده و غلیظ)2قاشق غذاخوری
گشنیز (تازه و ساطوری شده)3قاشق سوپخوری
پیاز1عدد
سیر3حبه
رب گوجه فرنگی2قاشق غذاخوری
برنج3لیوان
میگو (پاک کرده)300گرم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

 آموزش و طرز تهیه میگو هواری(میگو پلو جنوبی)

طرز تهیه :

ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده یا رنده بزنید و با هم مخلوط کرده و مقداری نمک هم به آنها اضافه کنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند.سپس نمک و فلفل و ادویه و همچنین زعفران آماده را نیز اضافه کرده و کمی صبر کنید تا عطر ادویه به مشام برسد.سپس میگوهای تمیز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید توجه داشته باشید که میگوها را زیاد تفت ندهید ، فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند کافیست.
1لیوان آب جوش هم به مواد اضافه کنید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود ، پس از کم شدن آب غذا گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبکشی برسانید.ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید ، 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید.

 

نکات:

1)در صورت تمایل ابتدا میگو را با مواد دلخواه بجوشانید و بعد طبخ کنید.

ارسال نظر