آموزش و طرز تهیه مینی پیتزا با نان تست

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن مینی پیتزا با نان تست, طرز تهیه مینی پیتزا با نان تست ,آموزش پختن مینی پیتزا با نان تست, دستور مینی پیتزا با نان تست,آموزش تصویری مینی پیتزا با نان تست ,مواد لازم مینی پیتزا با نان تست , روش تهیه و پخت مینی پیتزا با نان تست,آموزش تهیه مینی پیتزا با نان تست ,

 

 

آموزش و طرز تهیه مینی پیتزا با نان تست

مواد اولیه :

برای 8 نفر
زعفران2قاشق غذاخوری
آویشن3قاشق چایخوری
پنیر  (رنده شده)به میزان لازم
سس مایونز3/4 لیوان
ژامبون گوشت1لیوان
نان تستبه میزان لازم
گوجه فرنگی2عدد
فلفل دلمه ای (رنگارنگ)1لیوان

 

طرز تهیه:

در ابتدا فر را روی دمای 180درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید.
گوجه را نیز ریز خرد کرده و به فلفل دلمه ای اضافه کنید.
مواد را از روی حرارت برداشته و سس مایونز و بیقه مواد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
روی نان تست مقداری کره اب شده بریزید و مواد را روی نان ریخته و روی آن پنیر رنده شده بریزید.
حال نان تست را داخل فر قرار داده و 15دقیقه صبر کنید تا مینی پیتزا برشته شود.

 

نکات:

1)در صورت تمایل از مقداری قارج سرخ شده و ذرت پخته شده هم داخل مواد استفاده کنید.
2)بهتر است به جای مایونز از پنیر چدار استفاده کنید.
3)در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده هم به مواد بیفزایید.

ارسال نظر