آموزش و طرز تهیه موس کیک و قهوه و شکلات

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن موس کیک و قهوه و شکلات, طرز تهیه موس کیک و قهوه و شکلات ,آموزش پختن موس کیک و قهوه و شکلات, دستور موس کیک و قهوه و شکلات,آموزش تصویری موس کیک و قهوه و شکلات ,مواد لازم موس کیک و قهوه و شکلات , روش تهیه و پخت موس کیک و قهوه و شکلات,آموزش تهیه موس کیک و قهوه و شکلات ,

 

 

 

مواد اولیه :

پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری
پودر قهوه فوری1 قاشق غذاخوری
شیر1 لیوان
آب4 قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای150 گرم
شکرنصف لیوان
خامه غلیظ300 گرم
کیک شکلاتیبه مقدار لازم

 26207

طرز تهیه

پودر ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری اب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار اب قرار دهید.شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را به شیر اضافه و مخلوط نمایید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در 2 کاسه جداگانه بریزید شکلات های تخته ای را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود سپس شکلات ها و نصف خامه را به یکی از کاسه ها اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه دیگر اضافه کنید.
کیک شکلاتی را با قالب های گرد یا هر قالبی که دوست دارید قالب بزنید سپس کیک را ته لیوان قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را ذوب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید یا به همان صورت سرو کنید.

 

نکات

1) پس از اضافه کردن زلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون ژلاتین بسته میشود.
2) در زمان اضافه کردن لایه قهوه روی لایه شکلاتی دقت کنید و به آرامی و با دقت اضافه کنید تا لایه ها مخلوط نشوند.

ارسال نظر