آموزش و طرز تهیه مسقطی انار

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن مسقطی انار, طرز تهیه مسقطی انار ,آموزش پختن مسقطی انار, دستور مسقطی انار,آموزش تصویری مسقطی انار ,مواد لازم مسقطی انار , روش تهیه و پخت مسقطی انار,آموزش تهیه مسقطی انار ,

 

 

 

مواد اولیه :

کره50 گرم
گلاب1/2 لیوان
شکر2 لیوان
نشاسته8ق غ
آب انار4 لیوان

 

طرز تهیه : نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

آموزش و طرز تهیه مسقطی انار
مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس شکر را اضافه کنید ، هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود ، در این مرحله گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، پس از اینکه مایه مسقطی شفاف شد کره را اضافه کنید.
پس از اینکه کره ذوب شد مسقطی را داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.
نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.

ارسال نظر