آموزش و طرز تهیه مرغ ترش تنوری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن مرغ ترش تنوری, طرز تهیه مرغ ترش تنوری ,آموزش پختن مرغ ترش تنوری, دستور مرغ ترش تنوری,آموزش تصویری مرغ ترش تنوری ,مواد لازم مرغ ترش تنوری , روش تهیه و پخت مرغ ترش تنوری,آموزش تهیه مرغ ترش تنوری ,

 

آموزش و طرز تهیه مرغ ترش تنوری (3)

مواد اولیه :

برای 4 نفر
مرغ (متوسط)1عدد
باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)2پیمانه
پیاز1عدد
سیر (له شده یا رنده شده)2قاشق غذاخوری
نمک1قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (تازه)1 قاشق غذاخوری

مواد سس :

روغن4قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1و نیم قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا (دودی یا معمولی)1قاشق غذاخوری
مرزه (خشک)یک قاشق غذاخوری
گرد لیمو عمانی (حتما بدون هسته)دو قاشق غذاخوری
گلپر (پودر شده)نصف قاشق غذاخوری
زعفران (آب کرده)5قاشق غذاخوری

 

 

مرغ رو بشورید و 4 قطعه کنید البته نباید پوستش رو بکنید .

آموزش و طرز تهیه مرغ ترش تنوری (4)


مرغ رو کاملا خشک کنید و بعد داخل یه ظرف مناسب بریزید و روش باتر میلک پیاز رنده شده و سیر له شده و نمک و فلفل سیاه و نصف زعفران رو اضافه کنید و خوب مرغ رو بچرخونید تا همه جاش به مواد آغشته بشه.
روی مرغ رو با فویل یا سلفون بپوشونید و بذارید 1تا 1و نیم روز داخل یخچال بمونه.

آموزش و طرز تهیه مرغ ترش تنوری (5)


بعد از گذشت زمان مرغ رو از یخچال خارج کنید و با دستمال کاملا مواد رو ازش جدا کنید یا خیلی سریع زیر آب بشوریدش.البته نباید خیلی بهش آب بزنید چون مزش از بین میره.(مایع مرغ رو دور نریزید)
روغن یا کره رو داخل تابه بریزید و صبر کنید تا داغ بشه بعد رب رو بهش اضافه کنید.مرزه ،گرد لیمو و پاپریکا رو به رب اضافه کنید و شعله رو سریع خاموش کنید و بعد گلپر و بقیه زعفران رو به مواد اضافه کنید.
ظرف کاملا نچسب رو آماده کنید و کمی تهش رو چرب کنید و بعد مرغها رو بچینید روش.
زیر پوست مرغ رو با رب پر کنید و در نهایت باقی روغن یا کره رو روی مرغ بریزید و یه مقداری هم کره آب شده روی مرغ بریزید.

آموزش و طرز تهیه مرغ ترش تنوری (6)

 

آموزش و طرز تهیه مرغ ترش تنوری (2)


حالا ظرف رو بپوشونید و 4تا 6 ساعت و حتی یک شب تا صبح بذاریدش داخل یخچال.
فر رو از قبل روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مرغ رو حتما از دو ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسه. اجازه بدید مرغ 45 دقیقه تا یک ساعت داخل فر بپزه.
با مایع مرغ(باتر میلک)هم مقداری ته چین درست کنید و اجازه بدید در کنار مرغ داخل فر بپزه(نگران نباشید بوی بد نمیده!)

آموزش و طرز تهیه مرغ ترش تنوری (7)

 

آموزش و طرز تهیه مرغ ترش تنوری (1)

 

نکات:

1)به جای مرزه، هر سبزی معطر دیگه ای از قبیل رزماری، مریم گلی، ترخون و نعنا هم قابل استفاده هست.
2)در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه هم به مواد اضافه کنید.
3)اگر دوست دارید میزان فلفل غذا رو زیاد کنید تا خوشمزه تر بشه.
4)بهتره روی مرغ آماده شده مقداری آب نارنج بریزید.

ارسال نظر