آموزش و طرز تهیه مافین پرتقال و شکلات چیپسی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن مافین پرتقال و شکلات چیپسی, طرز تهیه مافین پرتقال و شکلات چیپسی ,آموزش مافین پرتقال و شکلات چیپسی, دستور مافین پرتقال و شکلات چیپسی,آموزش تصویری مافین پرتقال و شکلات چیپسی ,مواد لازم مافین پرتقال و شکلات چیپسی , روش تهیه و پخت مافین پرتقال و شکلات چیپسی,آموزش تهیه مافین پرتقال و شکلات چیپسی ,

 

آموزش و طرز تهیه مافین پرتقال و شکلات چیپسی

مواد اولیه :

برای 6 نفر
پرتقال (پوستش رنده شود)1 عدد
شکلات چیپسی1/4 فنجان یا 45 گرم
مارگارین یا کره (معادل 5 قاشق غذا خوری)70 گرم
شکر150 گرم یا 3/4 فنجان
شیر200 میلی لیتر
تخم مرغ1 عدد
آرد300 گرم معادل 2 و نیم فنجان

 

قبل از هر کاری فر را با درجه حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ در جه سلسیوس گرم کنید.
پرتقال را به دونیم کرده و کمی از پوست آن را رنده کنید و کنار بگذارید آن را بعدا استفاده خواهیم کرد .
آرد را در کاسه ای الک کنید .
شکلات چیپسی مارگارین یا کره +شیر + شکر و تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و با هم مخلوطشان کنید ترجیحا با قاشق چوبی.
مطمئن شوید که مایه غلیظ و سفت باشد .رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کنید.
در ادامه مایه آماده را در ظرف های مخصوص که آماده کردید بریزید .

 


و بعد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید .

ارسال نظر