آموزش و طرز تهیه مافین سیب و هویج

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن مافین سیب و هویج, طرز تهیه مافین سیب و هویج ,آموزش مافین سیب و هویج, دستور مافین سیب و هویج,آموزش تصویری مافین سیب و هویج ,مواد لازم مافین سیب و هویج , روش تهیه و پخت مافین سیب و هویج,آموزش تهیه مافین سیب و هویج ,

آموزش و طرز تهیه مافین سیب و هویج

 

مواد اولیه :

پودر شیر خشک بدون چربی25 گرم
آرد سلف ریزینگ75 گرم
آرد کامل گندم (مثل آرد نان سنگک)75 گرم
بیکینگ پودر1/2 و 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین1/2 قاشق چایخوری
نمک1/4 قاشق چایخوری
روغن سبزیجات (مثل روغن مایع آفتابگردان )125 میلی لیتر
عسل50 میلی لیتر
شربت افرا50 میلی لیتر
تخم مرغ (زده شده)2 عدد
سیب بزرگ (پوست گرفته و رنده شده)1 عدد
هویج (پوست گرفته و رنده شده)75 گرم
کشمش75 گرم

 

طرز تهیه

فر رو با 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا شماره 4 از قبل گرم کنید
آرد , پودر شیر خشک ,بیکینگ پودر , دارچین , نمک , شکر , زنجبیل را درکاسه همزن با هم ترکیب کنید
در کاسه ای دیگر عسل , شربت افرا, تخم مرغ های(( زده شده)) , روغن , اسانس وانیل را به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شود
سیب و هویج رنده شده و کشمش را به این مخلوط مایع اضافه کنید
مواد خشک دیگر را نیز به این ترکیب اضافه کنید هم بزنید تا جایی که فقط مخلوط شوند
کپسول های مافین را در قالب ها قرار دهید و 2/3 از آنها را با این ترکیب پر نمایید و به مدت 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا بپزد
شما می توانیدهمچنین مینی مافین هایی که دلخواه بچه هاست را درست کنید که حدود 15 دقیقه ای آماده میشود

ارسال نظر