آموزش و طرز تهیه مافین تخم مرغی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن مافین تخم مرغی, طرز تهیه مافین تخم مرغی ,آموزش پختن مافین تخم مرغی, دستور مافین تخم مرغی,آموزش تصویری مافین تخم مرغی ,مواد لازم مافین تخم مرغی , روش تهیه و پخت مافین تخم مرغی,آموزش تهیه مافین تخم مرغی ,

آموزش و طرز تهیه مافین تخم مرغی (3)

 

مواد اولیه :

نمک و فلفل سیاهبمیزان دلخواه
پنیر چداربمیزان دلخواه
سوسیس (ریز خرد شود)بمیزان دلخواه
اسفناج (ریز خرد شود)بمیزان دلخواه
سفیده تخم مرغبه ازای هر یک تخم مرغ کامل
تخم مرغبه تعداد افراد
شیر کم چربنصف لیوان

 

تخم مرغ وقتی به حالت مافین و کیک درمیاد، خوردنش لذتبخش تر میشه. این پیشنهاد صبحونه رنگی باعث میشه صبح ها دیگه به خاطر ۱۵ دقیقه خواب بیشتر از خیر صبحونه هاتون نگذرین.



مافین های تخم مرغی مخلوطی از تخم مرغ، سوسیس، اسفناج و پنیر هستن که توی قالب های کیک یزدی میریزی و توی فر میذاری تا بپزه.


آموزش و طرز تهیه مافین تخم مرغی (1)


به ازای هر یک تخم مرغ کامل، یکدونه سفیده ی تخم بریزید و یه کم شیر کم چرب بهش اضافه کنید و بعد هم بزنید. نمک و فلفل رو به مخلوطتتون اضافه کنید.


آموزش و طرز تهیه مافین تخم مرغی (2)


بعد اسفناج های خرد شده رو توش بریزید.
حالا مواد رو داخل قالب های روغنی شده ی کیک یزدی بریزید و بعد روی هر کدوم به مقدار دلخواهتون پنیر چدار و سوسیس خرد شده بریزید.
۲۰ دقیقه زمان کافیه تا مافین هاتون خوب بپزه.
یادتون نره از سبزی ها و ادویه های دلخواهتون به این مخلوط اضافه کنید و بهش طعم هایی رو بدید که برای خوردن صبحونه مشتاقتون میکنه.



این وعده سالم کلی پروتئین، ویتامین و لبنیات با خودش داره و میتونه یک وعده ی خیلی سالم و مقوی محسوب بشه. اگه در طول هفته سرتون خیلی شلوغ هست و معمولا صبحونه ها رو فراموش میکنید، میتونید توی تعطیلات آخر هفته چند تا از این مافین ها درست کنید و در روزهای بعد فقط گرم کرده و بخورید. این مافین ها تا ۳-۴ روز توی یخچال دوام میارن.

ارسال نظر