آموزش و طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای), طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای) ,آموزش پختن لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای), دستور لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای),آموزش تصویری لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای) ,مواد لازم لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای) , روش تهیه و پخت لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای),آموزش تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای) ,

 

آموزش و طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)

مواد اولیه :

 مواد لازم برای خمیر لاه ماجون: :

آرد5فنجان
شیر (یا آب)یک و نیم فنجان
روغن نباتییک چهارم فنجان
نمک۳ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر10 گرم

 مواد لازم برای مخلوط گوشت: :

گوشت چرخ کردهنیم کیلو
فلفل قرمز1عدد
فلفل سبزنصف فلفل
گوجه فرنگی2عدد
پیاز بزرگ1عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا۲ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شدهیک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاهیک و نیم قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
جعفریکمی
روغن زیتونیک و نیم فنجان

 

دستور تهیه خمیر:
همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود ۵ دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.
دستور تهیه:
۱. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.
۲. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
۳. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.
۴. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
۵. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.
۶. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.
۷. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.
۸. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید.
۹. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید

ارسال نظر