آموزش و طرز تهیه قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز )

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز ), طرز تهیه قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز ) ,آموزش پختن قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز ), دستور قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز ),آموزش تصویری قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز ) ,مواد لازم قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز ) , روش تهیه و پخت قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز ),آموزش تهیه قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز ) ,

 

آموزش و طرز تهیه قرابیه بادامی ( شیرینی معروف شهر تبریز )

 

مواد اولیه :

بادام پوست گرفته خام150 گرم
شکر200 گرم
سفیده تخم مرغ3عدد
مخلوط مغز پسته و بادام و شکربه میزان لازم

 

طرز تهیه
* بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
* اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
* خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
* سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
* داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
* سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.
* شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
* بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
* این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.
نکته تغذیه ای:
این شیرینی به دلیل داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است، ولی در عوض کالری بالایی دارد، لذا از مصرف زیاد آن پرهیز کنید.

 

ارسال نظر