آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن فیلو کاپ میگو, طرز تهیه فیلو کاپ میگو ,آموزش پختن فیلو کاپ میگو, دستور فیلو کاپ میگو,آموزش تصویری فیلو کاپ میگو ,مواد لازم فیلو کاپ میگو , روش تهیه و پخت فیلو کاپ میگو,آموزش تهیه فیلو کاپ میگو ,

 

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (1)

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
میگوی ریز300 گرم
خمیر فیلو یا خمیر یوفکابمیزان لازم
پیاز1 عدد
قارچ ورقه شده200 گرم
سیر رنده شده1 عدد
زنجبیل رنده شده1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه اینصف یک عدد
فلفل سبز تندبمیزان دلخواه
گوجه فرنگی1-2 عدد
پنیر پیتزابمیزان دلخواه
پیازچه خرد شدهبمیزان دلخواه

 

 

میگو جزء پر‌مصرف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای دریایی در سراسر جهان است و پرورش انواع گونه‌های آن با افزایش مصرف افزایش چشمگیری داشته است.
میگو منبع خوبی از عنصر سلنیوم است. سلنیوم در سلامت انسان نقش ویژه‌ای را ایفا می‌کند. این عنصر برای سوخت و ساز بدن ضروری است و از مهم‌ترین نقش‌های آن می‌توان به تاثیر آن در متابولیسم هورمون‌های تیروئید، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارتقاء سیستم ایمنی بدن اشاره نمود. منبع خوبی از اسید‌های چرب امگا-۳ است. این نوع اسید‌های چرب بیشتر در غذاهای دریایی و در روغن استخراج شده برخی گیاهان وجود دارند و همچنین منبع خوبی از فلوئور است.
علیرغم فوایدی که در خصوص میگو ذکر شد، باید توجه نمود که میزان کلسترول در میگو بالا است. گرچه بدن انسان قادر می‌باشد با افزایش مصرف کلسترول از طریق رژیم غذایی میزان تولید کلسترول در بدن را کاهش دهد تا مقدار کلسترول خون افزایش نیابد، اما توصیه می‌شود کسانی که مبتلا به کلسترول خون بالا هستند در مصرف میگو زیاده‌روی ننمایند.
این فیلو کاپ میتونه بعتوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .
ابتدا میگو ها رو تمیز بشورید و پاک کنید و به قطعات ریز خرد کنید . اگر میگوی مورد استفاده تون درشت نیشت میتونید بصورت درسته استفاده کنید که شیک تر میشه .
پیاز رو خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. میگوها رو به پیاز اضافه کنید.وقتی میگو تفت داده شده سیر و زنجبیل و فلفل سبز و نمک و ادویه دلخواه رو اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (2)


قارچ ها رو به میگو اضافه کنید و روی حرارت بالا مرتب هم بزنید تا اونها هم تفت داده بشن و به آب نیفتن

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (3)


بعد فلفل دلمه ای رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (4)


حالا گوجه فرنگی رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید و بذارید یه مقدار روی حرارت بمونه و مزه همه مواد به خورد هم بره.

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (5)


خمیر فیلو رو به قطعات مربع شکل به ابعاد تقریباً 10�-10 سانت ببرید. (البته سایزش به خودتون بستگی داره، هر چه بزرگتر باشه لبه های کاپ میاد بالاتر و به همون اندازه خوردنش هم سخت تر میشه.)

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (6)


کمی کره آب شده روی هر خمیر بمالید.

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (7)


3 ورقه خمیر رو بذارید روی هم. ضخامت کاپ به خودتون بستگی داره، می تونید از 2 تا یا 4 تا ورقه استفاده کنید.و با هم فرو کنید تو قالب کاپ کیک … وسط خمیر رو کف قالب جاسازی کنید و لبه های خمیر رو چین بدید.

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (8)


فر رو از قبل با حرارت 200 درجه گرم کنید.بعد توی کاپ ها رو با مایه میگو پر کنید.یه مقدار هم پنیر پیتزا و بعدش یه کمی هم پیازچه خرد شده بپاشید روش.قالب رو بذارید تو فر و حدود 5-6 دقیقه صبر کنید. مواظب باشید نسوزه، چون خیلی حساسه و ممکنه سریعاً بسوزه.

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (9)


در آخر در حدود 2-3 دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیرها حسابی طلایی باشه.مدت زمان بیشتر از این باعث میشه پیازچه ها بسوزه.

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (10)


بعد با احتیاط کاپ ها رو از تو قالب بیارید بیرون و تو ظرف سرو بچینید!

آموزش و طرز تهیه فیلو کاپ میگو (11)


نکته :
همین فیلو کاپ را با مواد دیگر هم می توانید تهیه و سرو کنید. می توانید به جای میگو از گوشت چرخ شده و قارچ و یا فیله مرغ و قارچ و یا سبزیجات استفاده نمایید.

ارسال نظر