آموزش و طرز تهیه فروماژ گل سرخ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن فروماژ گل سرخ, طرز تهیه فروماژ گل سرخ ,آموزش فروماژ گل سرخ, دستور فروماژ گل سرخ,آموزش تصویری فروماژ گل سرخ ,مواد لازم فروماژ گل سرخ , روش تهیه فروماژ گل سرخ,آموزش تهیه فروماژ گل سرخ ,

آموزش و طرز تهیه فروماژ گل سرخ

 

مواد اولیه :

تخم مرغ3 عدد
شکر150 گرم
خامه (فرم گرفته)150 گرم
آب60 میلی لیتر
پودر ژلاتین1 قاشق سوپخوری
پودر گل سرخ2 قاشق سوپخوری
گلاب1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و روی بخار آب قرار میدهیم تا ذرات ژلاتین حل شود.تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی زده تا سفید و سبک شوند.گلاب و پودر گل سرخ را به مواد اضافه کرده و مجددا هم میزنیم. ژلاتین را به مواد افزوده و دوباره به مدت یک دقیقه به هم زدن ادامه میدهیم.خامه را در ظرف دیگر با همزن زده کمی فرم بگیرد و به مواد اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
قالب مورد نظر را به مدت پنج دقیقه در فریزر قرار داده تا سرد شود.سپس فروماژ گل سرخ را در قالب ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم.بعد از گذشت این مدت کف قالب را یک لحظه در آب گرم فرو برده و در ظرف مناسب بر میگردانیم و سرو می کنیم.

ارسال نظر