آموزش و طرز تهیه فرنی انبه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن فرنی انبه, طرز تهیه فرنی انبه ,آموزش فرنی انبه, دستور فرنی انبه,آموزش تصویری فرنی انبه ,مواد لازم فرنی انبه , روش تهیه فرنی انبه,آموزش تهیه فرنی انبه ,

آموزش و طرز تهیه فرنی انبه

 

مواد اولیه :

خامه2 قاشق سوپ‌خوری
گلابیک قاشق سوپ‌خوری
شکر1/2 پیمانه
شیر2 لیوان
نشاسته1 قاشق سوپ‌خوری
آرد برنج3 قاشق سوپ‌خوری
انبه1 عدد
کره25 گرم

 

آرد برنج، نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید. گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود. بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.
پوست انبه را بگیرید و انبه را میکس کنید تا حسابی پوره شود.
خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.

 

ارسال نظر