آموزش و طرز تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن فاتیح سارما Fatih Sarma, طرز تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma ,آموزش پختن فاتیح سارما Fatih Sarma, دستور فاتیح سارما Fatih Sarma,آموزش تصویری فاتیح سارما Fatih Sarma ,مواد لازم فاتیح سارما Fatih Sarma , روش تهیه و پخت فاتیح سارما Fatih Sarma,آموزش تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma ,

 

آموزش و طرز تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma

 

مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم لیوان
آرد 2 لیوان
کره 2 ق غ
وانیل 1 بسته
بکنینگ پودر 1 بسته
عسل 2 ق غ
مواد لازم برای داخل
گردو بزرگ خورد شده 2 لیوان
مواد لازم برای شربت
آب 2 لیوان
شکر یک و نیم لیوان
مواد لازم برای تزیین
گردو

 
طرز تهیه
برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و می جوشانیم حدود 30 دقیقه کمی که حالت گرفت خاموش کرده و کناری می گذاریم.
برای کیک شیرینی تخم مرغ و 1 ق غ کره و شکر و وانیل و آرد و بکینگ پودر را درهم زن در سرعت بالا 10 دقیقه هم میزنیم.
سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و 1 ق غ کره باقی مانده را روی کاغذ بمالید. و مواد کیک را روی آن ریخته و در فر از قبل گرم شده 175 درجه 20 الی 25 دقیقه بپزید. ( کمی طلایی شود ولی سفت نشود)
از فر درآوردید کمی از شربت را سریع روی ان ریخته تا کیک نرم شود. ( زیاد آبکی نکنید فقط کمی تر شود)
روی خمیر ابتدا عسل را مالیده سپس گردو ها را بپاشید. و خمیر را به کمک کاغذ و دست رول کنید. شربت باقی مانده را با کمک قاشق روی کیک و کنار کیک بریزید.
کیک را بریده و به کمک گردو تزیین کنید.
نکته :
داخل کیک گردو که میپاشید اگر دوست داشتید دارچین هم میتوان اضافه کرد.

ارسال نظر