آموزش و طرز تهیه شیر بادام

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن شیر بادام, طرز تهیه شیر بادام ,آموزش شیر بادام, دستور شیر بادام,آموزش تصویری شیر بادام ,مواد لازم شیر بادام , روش تهیه و پخت شیر بادام,آموزش تهیه شیر بادام ,

آموزش و طرز تهیه شیر بادام

مواد اولیه :

بادام خامیک لیوان
آبیک لیوان

 

شیر بادام یک نوشدنی مقویه که میتونه جایگزین خوبی برای شیر گاو باشه مخصوصا اگه با لاکتوز مشکل دارید و یا به خاطر کلسترل از لبنیات استفاده نمیکنید. شیر بادام رو میتونید در تمام رسپیها به جای شیر معمولی جایگزین کنید

یک لیوان بادام را به همرا یک لیوان آب به مدت یک دقیقه میجوشونیم

آبکش کرده و توی یک لیوان آب یخ میریزیمشون
به سادگی هرچه تمامتر پوست بادامها ازشون جدا میشن
حالا بادامهای پوست گرفته شده رو با یک لیوان آب ترجیحا شب تا صبح خیس میدیم
یا اگه فرصت ندارید برید به مرحله بعد
پس یک لیوان بادام رو با یک لیوان آب میریزیم توی بلندر و خوب مخلوط میکنیم تا یه محلول سفید رنگ بدست بیاد

از صافی ردش میکنیم
خورده های ریز بادام رو مجددا توی بلندر ریخته و با یک لیوان آب دیگه میکس میکنیم تا باز هم یه محلول سفید رنگ بدست بیاد
مجددا صافش میکنیم
برای اینکه شیر بادام تون کیفیت بهتری داشته باشه میتونید یکبار هم از تنظیف ردش کنید

میزان غلظتش دست خودتونه. اگه دوست دارید غلیظتر و طعمش بادامی تر باشه یک لیوان بادام رو با یک لیوان آب بلند کنید
شیر بادام یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه است
همین کار رو میتونید با فندق و بادام هندی هم انجام بدین خوشمزه میشه. مخصوصا اگر توش کمی پودر کاکائو و عسل بریزید

ارسال نظر