آموزش و طرز تهیه شیرینی رزت سیب

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن شیرینی رزت سیب, طرز تهیه شیرینی رزت سیب ,آموزش شیرینی رزت سیب, دستور شیرینی رزت سیب,آموزش تصویری شیرینی رزت سیب ,مواد لازم شیرینی رزت سیب , روش تهیه شیرینی رزت سیب,آموزش تهیه شیرینی رزت سیب ,

 

 

آموزش و طرز تهیه شیرینی رزت سیب

رزت سیب
رزت سیب نوعی شیرینی است که به صورت گل رز تهیه می شود طرز تهیه این شیرینی اسان است و شما می توانید به راحتی در منزل درست کنید رزت سیب را می توانید برای مهمانی ها نیز تهیه کنید
موادلازم رزت سیب
سیب : دو عدد
عسل : دو قاشق غذا خوری
شکر : چهار قاشق غذا خوری
آب : ۶ قاشق غذا خوری
کره : ۵۰ گرم
آرد : تقریبا یک فنجان
پودر دارچین , پودر قند و عسل برای تزئین
طرزتهیه رزت سیب
در طرزتهیه رزت سیب ابتدا سیب ها را بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید و مطابق شکل سیب ها را به لایه های نازکی برش بزنید و در ظرفی بریزید و ۲ قاشق عسل را همراه با ۴ قاشق شکر و ۶ قاشق آب به آن اضافه کنید و ظرف را روی حرارت به مدت ۳ الی ۵ دقیقه قرار دهید تا سیب ها نرم و پخته شوند
بعد در مرحله دوم طرزتهیه رزت سیب ظرف را از روی حرارت بردارید و سیب ها را از شربت جدا کنید و در صافی بریزید تا آب شربت خارج شود
حالا کره را که به دمای اتاق رسیده با قاشق باز کنید و همراه ۳ قاشق از شهد سیب مخلوط کنید و سپس آرد را الک رده و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی شود
در مرحله آخر طرزتهیه رزت سیب خمیر را با وردنه باز کنید و برش های مستطیلی باریک بزنید باریک بودن خمیر باید طوری باشد که برگه های نازک سیب از خمیر بیرون بزند
بعد از اینکه نوارهای باریک خمیر را برش زدید ۶ برگ سیب را مطابق شکل روی خمیر قرار دهید طوریکه نصف برگه سیب از خمیر بیرون باشد و هر برگه کمی روی برگه قبلی قرار بگیرد
سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز در بیاید
رزت سیب تا حدی آماده شده حالا باید گل های اماده شده را در قالب مخصوص مافین و یا در کپسول های کاغذی قرار دهید و در فر با دمای ۱۷۵ درج سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد
بعد از اینکه رزت سیب اماده شد از فر خارج کنید و ابتدا با برس مقداری عسل به گل ها بزنید و بعد مقداری دارچین و پودر شکر روی گل ها بپاشید

ارسال نظر