آموزش و طرز تهیه شیرینی توت

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن شیرینی توت, طرز تهیه شیرینی توت ,آموزش پختن شیرینی توت, دستور شیرینی توت,آموزش تصویری شیرینی توت ,مواد لازم شیرینی توت , روش تهیه و پخت شیرینی توت,آموزش تهیه شیرینی توت ,

 

آموزش و طرز تهیه شیرینی توت (1) آموزش و طرز تهیه شیرینی توت (2)

مواد اولیه :

بادام خام2لیوان
پودر قند2لیوان
گلاب8قاشق غذا خوری
شکربه میزان لازم 
خلال پستهمقداری
تخم خرفهبه میزان لازم
بادام ها را 2 ساعت در آب ولرم خیس می کنیم سپس پوست بادام ها راگرفته و با پودر قند و گلاب داخل میکسر می ریزیم و هم می زنیم تا خمیری نرم بدست بیاید.تکه ای کوچک از خمیر را برداشته و کف دست تان مانند توت شکل می دهیم سپس در شکر می غلطانیم و خلال پسته ای در سر آن وارد می کنیم .
این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ های متنوعی آماده کنیم

ارسال نظر