آموزش و طرز تهیه شیرینی اسکار

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن شیرینی اسکار, طرز تهیه شیرینی اسکار ,آموزش پختن شیرینی اسکار, دستور شیرینی اسکار,آموزش تصویری شیرینی اسکار ,مواد لازم شیرینی اسکار , روش تهیه و پخت شیرینی اسکار,آموزش تهیه شیرینی اسکار ,

آموزش و طرز تهیه شیرینی اسکار

 

مواد اولیه :

کره100 گرم
پودر قند50 گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست)
هل ساییده شدهنصف ق م
وانیلنصف ق م
آرد175 – 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد)
گردوی ریز نگینی شده150 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
سفیده تخم مرغ1عدد

 

کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .

وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا” منظور همین تصویری هست که می بینید .
بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .
بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .

 

از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .
دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .
بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .

می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .

 

حدودا 35 – 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .
از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .
نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .

ارسال نظر