آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن شکلات باونتی, طرز تهیه شکلات باونتی ,آموزش شکلات باونتی, دستور شکلات باونتی,آموزش تصویری شکلات باونتی ,مواد لازم شکلات باونتی , روش تهیه و پخت شکلات باونتی,آموزش تهیه شکلات باونتی ,

 

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (17)

مواد اولیه :

پودر نارگیل (دانه درشت)150 گرم (1 و نیم لیوان)
شیرعسلی200 گرم
شکلات تلخ150 گرم

 

پودر نارگیل و شیر عسلی
این دوتا متاسفانه استاندارد خاصی ندارن یعنی دونه بندی پودر نارگیل متغیره و حتی خارج از کشور سایزش خیلی بزرگتره که بهتر هم هست چون تیکه هاش زیر دندون میاد
شیر عسلی هم استانداردی نداره و بعضیهاش خیلی غلیظه و بعضیهاش رقیق. بعضی مارکها سفید رنگن و بعضی ها هم خوب کاراملایز شدن و تیره هستن. دمای اتاق هم روی سفت و شل بودنش تاثیر میذاره. اینه که بهتره شیر عسلی رو هم کم کم اضافه کنید

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (1) آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (2)

پس از پودر نارگیل درشت دانه استفاده کنید و اول نصف شیر عسلی رو اضافه کنید

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (3)


باید خمیری داشته باشیم که بیشتر نارگیلی باشه و سفت. در حدی شیر عسلی لازم داریم که خمیریش کنه و توجه داشته باشید که بهتر اینه که میزان شیر عسلی کم باشه که زیادی شیرینش نکنه

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (4)
البتون رو دو لایه سلفون بندازید. اینطوری کار تمیز تر و ساده تر میشه
(برای قالب هم زیاد خودتون رو اذیت نکنید هر ظرفی میتونه باشه. لزومی هم نداره کل ظرف پر شه. چون خمیر سفتی داریم راحت میشه فقط از سه ضلع قالب استفاده کرد و سمت دیگه اش رو دستی صاف کرد)

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (5)


مخلوط رو توی قالب بریزید و پهنش کنید و سطحش رو صاف کنید و بذارید توی یخچال تا سفت شه.
شیر عسلی وقتی توی یخچال بمونه سفت میشه و خودش رو میگیره
برای کاور کردن باونتیها به شکلات نیاز داریم. توصیه میکنم از شکلات تلخ استفاده کنید که هم کم شیرین میشه هم کالریش پایینتر میاد

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (6)


همیشه بهترین کار اینه که شکلات رو خورد کنیم.

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (7)


اینطوری راحت تر ذوب میشه.
به این موضوع توجه داشته باشید که میزان شکلاتی که شما استفاده میکنید ممکنه بیشتر یا کمتر از این میزان بشه. هرچی میزان شکلاتی که ذوب کردید بیشتر باشه کار کاور کردن واسه خودتون راحت تره.

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (8)


قالب رو از یخچال خارج کنید و سلفون رو بکشید بیرون و بعد با کارد بزرگ باونتی ها رو به سایز دلخواه ببرید

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (9)


میتونید خط کش بذارید و ببریدشون

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (10)


حالا دونه دونه توی شکلات فرو میبریم و کاور میکنیم. اجازه میدیم اضافی شکلات خوب بریزه

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (11)


روی کاغذ روغنی قرارشون میدیم

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (12)


میزان کاورش هم دست خودتونه. میتونید یه کاور نازک شکلاتی داشته باشید و یا اینکه چند بار توی شکلات فرو ببرید تا کاور ضخیمی از شکلات داشته باشید
حالا اجازه بدید شکلات ببنده (میتونید هم توی یخچال قرار بدید)

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (13)


مقداری شکلات مذاب توی قیف با ماسوره میریزیم. و یا اینکه میتونید قیف کاغذی درست کنید. و یا حتی از یه زیپ لاک استفاده کنید.

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (14)


خطوط زیک زاکی نامنظمی روی باونتی ها ایجاد میکنیم

آموزش و طرز تهیه شکلات باونتی (16)


اجازه میدیم این هم سفت شه (باز هم میتونید بذارید توی یخچال)

ارسال نظر