آموزش و طرز تهیه سینه مرغ با پنیر در فر

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سینه مرغ با پنیر در فر, طرز تهیه سینه مرغ با پنیر در فر ,آموزش پختن سینه مرغ با پنیر در فر, دستور سینه مرغ با پنیر در فر,آموزش تصویری سینه مرغ با پنیر در فر ,مواد لازم سینه مرغ با پنیر در فر , روش تهیه و پخت سینه مرغ با پنیر در فر,آموزش تهیه سینه مرغ با پنیر در فر ,

آموزش و طرز تهیه سینه مرغ با پنیر در فر

 

مواد اولیه :

برای 2 نفر
سینه مرغ2 عدد
پنیر موزارلا (مکعبی خرد شده)بمقدار دلخواه
پیاز رنده شده نرم1عدد
جعفری ریز شده1 قاشق سوپخوری
روغن زیتونبمقدار دلخواه
آبلیموی تازهبمقدار دلخواه
سرکهبمقدار دلخواه
زعفران دم کرده (حل شده در آب)2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبمقدار دلخواه

 

می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ کردن کم می کنه . این غذا بسیار خوش طعم هست و اغلب افراد دوستش دارند.
1. سینه مرغ را در ظرفی قرار داده روی آن کمی سرکه و آبلیمو و نمک بریزید سپس ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
2. سینه مرغ را طبق شکل با کارد برش داده سپس پنیر موزاریلا رنده شده+پیاز رنده شده+جعفری ریز شده+نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مقدار لازم از مواد برداشته درون سینه مرغ را با مواد پر کنید.

3. ظرف فر را با روغن زیتون چرب کرده سینه مرغ را در ظرف گذاشته روی آن با برس کمی روغن زیتون کشیده سپس کمی ادویه و زعفران حل شده در آب بریزید.
4. کمی از پنیر را رنده کرده روی سینه مرغ بپاشید.
5. ظرف را به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر قرار داده تا زمانیکه مرغ خوب بپزد.

ارسال نظر