آموزش و طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سیب زمینی پنیری سرخ شده, طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده ,آموزش پختن سیب زمینی پنیری سرخ شده, دستور سیب زمینی پنیری سرخ شده,آموزش تصویری سیب زمینی پنیری سرخ شده ,مواد لازم سیب زمینی پنیری سرخ شده , روش تهیه و پخت سیب زمینی پنیری سرخ شده,آموزش تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده ,

 

آموزش و طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده (1)

 

مواد اولیه :

برای 20 نفر
موسیر (ریز خرد شده)2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
سیب زمینی (له شده)190 گرم
کره2 قاشق غذاخوری
شیر1/2 فنجان
گوشت قرمز3 برش نازک
پنیر چدار (رنده شده)3/4 فنجان
روغن گیاهی4 فنجان
آرد سوخاری1.5 فنجان

 

طرز تهیه:

سیب زمینی له شده را با شیر و کره مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا بپزد.


آموزش و طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده (4)


سپس از روی حرارت برداشته، اجازه دهید خنک شود.
گوشت را روی حرارت بگذارید تا با روغن خودش سرخ شود سپس روی حوله کاغذی تمیز کنار بگذارید و بعد خرد کنید.


آموزش و طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده (3)


در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی پخته، پنیر، تخم مرغ، موسیر و گوشت خرد شده را مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.


آموزش و طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده (5)


سپس با دستتان توپک های کوچک 2.5 سانتیمتری درست کنید در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا آغشته به آرد شوند. بعد در یک بشقاب جدا بچینید تا 15 دقیقه استراحت کند.
روغن را در یک ماهی تابه بزرگ و عمیق گرم کنید. سپس توپک ها را کم کم اضافه کرده و در روغن کاملا طلایی کنید. سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.


 


 آموزش و طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده (2)


با کمی موسیر خرد شده تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.


 


آموزش و طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده (7) آموزش و طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده (6)

ارسال نظر