آموزش و طرز تهیه سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای), طرز تهیه سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای) ,آموزش پختن سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای), دستور سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای),آموزش تصویری سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای) ,مواد لازم سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای) , روش تهیه و پخت سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای),آموزش تهیه سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای) ,

 

آموزش و طرز تهیه سیب زمینی دوشس (سیب زمینی بامیه ای)

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
بیکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
کره15 گرم
آب2/3 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
آرد سفید2/3 پیمانه
سیب زمینی متوسط آب پز شده2 عدد

 

 

 

ماه رمضان نزدیکه ، فکر کنم بتونید با این سیب زمینی بامیه ای های خوشگل مهمونهاتون رو غافلگیر کنید .
این سیب زمینی ها دقیقا شبیه بامیه پخته میشن و بسیار پوک و خوب میشن ، فقط موادش با اون متفاوته، پیشنهاد می کنم امتحان کنید.

سیب زمینی ها را آب پز می کنیم و همانطور داغ رنده می کنیم.

آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد.

خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره.
بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.مایه بدست اومده نباید شل باشه .
یک ظرف گود را روغن میریزیم و صبر می کنیم تا خوب داغ بشه.
مواد را داخل ماسوره بریزید.از هر ماسوره که دوست دارید می تونید استفاده کنید.فقط ماسوره باید محکم باشه.مواد را به هر شکلی که دوست داریم داخل روغن می ریزیم و صبر میکنیم تا حسابی سرخ بشه.
بعد در صافی قرار میدیم تا روغن اضافیش بره و با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.
این ترکیب برای بچه ها هم عالی میشه و خیلی دوستش دارن.

ارسال نظر