آموزش و طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سیب زمینی آکاردئونی, طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ,آموزش پختن سیب زمینی آکاردئونی, دستور سیب زمینی آکاردئونی,آموزش تصویری سیب زمینی آکاردئونی ,مواد لازم سیب زمینی آکاردئونی , روش تهیه و پخت سیب زمینی آکاردئونی,آموزش تهیه سیب زمینی آکاردئونی ,

 

آموزش و طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی

مواد اولیه :

سیب زمینی متوسط3عدد
کره ذوب شده2قاشق غذا خوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آویشنبه مقدار لازم
پودر سیر (در صورت تمایل)به مقدار لازم
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.
سیب زمینی ها روشسته و پوست می گیریم. اگه میخواید سیب زمینی رو با پوست درست کنیم خوب سطح سیب زمینی رو برس کشیده تا خوب تمیز شوند
باید سیب زمینی رو طوری برش بزنید که تا انتها نره و برشها از هم جدا نشوند.
کل سیب زمینی رو برشهای نازک بزنید. ضخامت هم دست خودتونه ولی بهتره که نازک باشه تا هم زودتر پخته بشه هم
طعم دار تر بشن.
کره رو که ذوب کردید با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر مخلوط کنید.پس سیب زمینی ها رو در ظرف مناسب فر قرار بدید و نصف مخلوط روغن و کره رو با برس به همه جای سیب زمینی ها بکشید.سیب زمینی ها رو بذارید تو فر تا به مدت نیم ساعت بپزند.
بعد از این نیم ساعت میبینید که لایه ها دارن از هم باز میشن. ظرف رو از فر در بیارید و باقیمونده ی مخلوط کره و روغن رو با برس روی سیب زمینی و بین لایه ها بریزید.اگه لایه ها از هم باز نشدن خودتون باز کنید و روغن رو همه جایش بکشید.دوباره در فر قرار می دهیم تا حدود ۳۰-۴۰ دقیقه دیگه هم بپزند. باید روشون برشته بشه و توشون کاملاًَ بپزه.میتونید بعد از پخت کاملشون در صورت تمایل روشون پنیر بریزید و ۵ دقیقه در فر بذارید تا پنیر آب شود.

ارسال نظر