آموزش و طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و پنیر

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ کلم بروکلی و پنیر, طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و پنیر ,آموزش پختن سوپ کلم بروکلی و پنیر, دستور سوپ کلم بروکلی و پنیر,آموزش تصویری سوپ کلم بروکلی و پنیر ,مواد لازم سوپ کلم بروکلی و پنیر , روش تهیه و پخت سوپ کلم بروکلی و پنیر,آموزش تهیه سوپ کلم بروکلی و پنیر ,طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و پنیر برای ماه رمضان

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
کره (یا مارگارین)2 قاشق غذاخوری
هویج (رنده شده)1/2 فنجان
پیاز (متوسط – خرد شده)1 عدد
آرد2 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای425 گرم
آب مرغ (یا عصاره مرغ حل شده در 1 و 3/4 فنجان آب گرم)1 و 3/4 فنجان
شیر1 فنجان
کلم بروکلی (خرد شده)255 گرم

 

آموزش و طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و پنیر

طرز تهیه:

کره را در یک ماهی تابه بزرگ و عمیق روی حرارت بگذارید و آب کنید. سپس هویج و پیاز را اضافه کرده، گاهی هم بزنید تا نرم شوند.
آرد و کلم بروکلی را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کلم کاملا به آرد آغشته شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.
حالا شیر، آب مرغ و پنیر را هم اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بپزند سوپ آماده شود.

ارسال نظر