آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ پیازچه, طرز تهیه سوپ پیازچه ,آموزش پختن سوپ پیازچه, دستور سوپ پیازچه,آموزش تصویری سوپ پیازچه ,مواد لازم سوپ پیازچه , روش تهیه و پخت سوپ پیازچه,آموزش تهیه سوپ پیازچه ,طرز تهیه سوپ پیازچه برای ماه رمضان

 

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
آب مرغ1لیوان
پیازچه200 گرم
قارچ150گرم
هویج2عدد
جو (پرك)1ونیم پیمانه
شیر1لیوان
خامه3 قاشق سوپخوری
آبلیمو (دلخواه)به میزان لازم
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

 طرز تهیه سوپ پیازچه برای ماه رمضان

سوپ پیازچه بسیار خوشمزه و راحت است .مواد این سوپ بسیار در دسترس هستند و در تمام فصول یافت میشوند.

طرز تهیه:

ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از 5 دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

 

نكات:

1)در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
2)اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید.

ارسال نظر