آموزش و طرز تهیه سوپ نخودفرنگی نعنایی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ نخودفرنگی نعنایی, طرز تهیه سوپ نخودفرنگی نعنایی ,آموزش سوپ نخودفرنگی نعنایی, دستور سوپ نخودفرنگی نعنایی,آموزش تصویری سوپ نخودفرنگی نعنایی ,مواد لازم سوپ نخودفرنگی نعنایی , روش تهیه سوپ نخودفرنگی نعنایی,آموزش تهیه سوپ نخودفرنگی نعنایی ,

 

آموزش و طرز تهیه سوپ نخودفرنگی نعنایی

مواد اولیه :

نخودفرنگی1/5 پیمانه
شیر1/5 پیمانه
آب مرغ2 پیمانه
گشنیز یا جعفری تازه (خردشده)2 قاشق غذاخوری
نعنا (خردشده)2 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه1 قاشق غذاخوری
پیاز (خرد شود)1 عدد متوسط
سیر (ریز شود)2 حبه
روغن2 قاشق غذاخوری
کرهنصف قاشق غذاخوری
برگ بو1 عدد
نمک وفلفلبمقدار دلخواه

 

سوپی سرشار از پروتئین و کاملا رژیمی .
دستور العمل پخت این سوپ الهام گرفته شده از سرآشپز کارکشته ی آمریکایی( Evie Lieb)، در واقع این سوپ یه جور باز آفرینی سوپیه که اون معمولا تو سفرهای تابستانیش به فرانسه سرو میکنه!
نکته ی جالب در مورد این سوپ اینه که سرد و گرمش هر دو خوشمزه ان و با توجه به ذائقه ی خودتون میتونید هر جور که دوست دارین این سوپ رو میل کنید.
درون قابلمه بزرگی، پیاز را درون کره و روغن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.
سیر را به ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر نیز تفت دهید.
در این حین، آب مرغ را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
نخود‌فرنگی، جعفری، نعنا، آب لیمو و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید.
آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.
نمک و فلفل و شیر را به سوپ اضافه کرده و 10- 5 دقیقه دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.
برگ بو را از درون ظرف بیرون آورده و چند دقیقه صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود.
سوپ کمی خنک شده را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن را به صورت پوره درآورید.
سوپ را به کاسه‌هایی که برای سرو آماده کرده‌اید، منتقل کنید. روی آنها را با خامه ترش و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.

 

نکته :
می توانید از کنسرو نخود فرنگی در تهیه این غذا استفاده کنید که در این صورت مدت زمان طبخ باز کاهش می یابد.
در صورتیکه آب مرغ نداشتید می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید که در این صورت هنگام اضافه کردن نمک و فلفل باید احتیاط بیشتری کنیم.

ارسال نظر