آموزش و طرز تهیه سوپ مرمر

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ مرمر, طرز تهیه سوپ مرمر ,آموزش پختن سوپ مرمر, دستور سوپ مرمر,آموزش تصویری سوپ مرمر ,مواد لازم سوپ مرمر , روش تهیه و پخت سوپ مرمر,آموزش تهیه سوپ مرمر ,طرز تهیه سوپ مرمر برای ماه رمضان

 

آموزش و طرز تهیه سوپ مرمر

مواد اولیه :

برای 3 نفر
گوشت (چرخكرده)250 گرم
سبزیجات (تره،جعفری،گشنیز،مرزه،شنبلیله)2 لیوان
جو (پرك شده)1لیوان
پیاز1 عدد
آبلیموبه میزان لازم
روغن2 قاشق غذاخوری
نعنا (خشك)1قاشق غذاخوری
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

 

سوپ مرمر یا همان مرمر خانم سوپی اصیل و متعلق به نواحی شمالی كشور است این سوپ بسیار خوشمزه و شكیل است و به عنوان سوپ مجلسی هم میتواند مورد استفاده قرار گیرد.

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز داغ كنید و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كرده و خوب تفت دهید.حالا جوپرك را به مواد بیفزایید و كمی تفت دهید و آنگاه 2 لیتر آب به مواد اضافه كنید و اجازه دهید بجوشند.سپس زیر غذا را ملایم كرده و اجازه دهید جو بپزد.
در ظرفی جداگانه گوشت چرخ كرده ،نصف سبزی،مقداری زردچوبه و نمك را با هم مخلوط كرده و خوب ورز بدهید و به صورت كوفته های ریز در بیاورید و وقتی غذای شما نیمپز شد آنها را به سوپ اضافه كرده و بقیه سبزی را هم بیفزایید.اجازه دهید سوپ كاملا جا بیفتد و در مرحله آخر پخت در ظرفی مقداری روغن داغ كنید و زردچوبه و نعنا را كمی تفت دهید و به سوپ اضافه كنید و پس از مدتی برای سرو آماده كنید.

 

نكات:

1)میتوانید به جای آب از آب قلم یا آب مرغ در این سوپ استفاده كنید.
2)اضافه كردن زعفران به این سوپ آن را فوق العاده خوشمزه تر میكند.
3)برای آنكه كوفته های شما وا نرود 2 نكته را حتما در نظر بگیرید اول آنكه تا جایی كه میتوانید مواد را ورز دهیدتا كاملا منسجم شوند و دوم اینكه زیر غذا را زیاد كنید تا كاملا به حالت در حال جوشیدن برسد و سپس كوفته ها را دانه دانه به غذا اضافه كنید این جوری آنها اصلا وا نمیروند.

ارسال نظر