آموزش و طرز تهیه سوپ مرغ و عدس

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ مرغ و عدس, طرز تهیه سوپ مرغ و عدس ,آموزش پختن سوپ مرغ و عدس, دستور سوپ مرغ و عدس,آموزش تصویری سوپ مرغ و عدس ,مواد لازم سوپ مرغ و عدس , روش تهیه و پخت سوپ مرغ و عدس,آموزش تهیه سوپ مرغ و عدس ,

 

آموزش و طرز تهیه سوپ مرغ و عدس

 

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
مرغ پخته و تکه شده2 پیمانه
آب مرغدو پیمانه
آب4پیمانه
پیاز بزرگیک عدد، خرد شده
هویج2 عدد، به صورت حله‌ای و نازک بریده شده
کرفس2 ساقه، ریز خرد شده
عدس1 پیمانه
آویشننصف قاشق چای‌خوری
برگ‌بو1عدد
نمکیک چهارم قاشق چای‌خوری
اسفناج خرد شده6- 5 پیمانه
آبلیموی تازهنصف یک عدد

 

1- درون ظرف آرام‌پز، مرغ‌های پخته شده، پیاز، هویج، کرفس، عدس، ارگانو، برگ بو و نمک را ریخته و با هم مخلوط کنید.
2- آب مرغ و آب را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید. درب ظرف را بگذارید و روی درجه کم، بگذارید شش ساعت یا تا زمانی که عدس و سبزی‌جات غذا خوب نرم شوند، بپزد.
3- اسفناج‌های خرد شده را به ظرف اضافه کرده، درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقیقه روی حرارت زیاد، دستگاه را تنظیم کنید سپس برگ بو را از ظرف بیرون آورده و آب لیمو به سوپ اضافه کنید.

ارسال نظر