آموزش و طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ مرغ و سبزیجات, طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات ,آموزش پختن سوپ مرغ و سبزیجات, دستور سوپ مرغ و سبزیجات,آموزش تصویری سوپ مرغ و سبزیجات ,مواد لازم سوپ مرغ و سبزیجات , روش تهیه و پخت سوپ مرغ و سبزیجات,آموزش تهیه سوپ مرغ و سبزیجات ,طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات برای ماه رمضان

آموزش و طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات

مواد اولیه :

برای 10 نفر
آب4 لیتر
مغز استخوانبه مقدار لازم (اختیاری)
پیاز2 عدد
کرفس1/2 فنجان (برگ کرفس خرد شده) + 2 عدد کرفس خرد شده با ساقه
ترب سفید1 عدد (بدون پوست و 4 قاچ شده)
شلغم1 عدد (بدون پوست و 4 قاچ شده)
کلم1 عدد (کوچک) – خرد شده
هویج10 عدد
جعفری6 قاشق غذاخوری (خرد شده)
شوید6 قاشق غذاخوری (خرد شده)
نمک1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
کدو سبز1 عدد
مرغ1 عدد

 

طرز تهیه:

آب و مرغ را داخل یک قابلمه قرار داده، به جوش آورید و کف روی آن را جمع کنید.
مغز استخوان، پیاز، هویج، کرفس، 3/4 فنجان ترب سفید، کلم، جعفری، 4 قاشق غذاخوری شوید، نمک و فلفل را به قابلمه مرغ اضافه کنید و درب آن را ببندید و بگذارید به مدت دو ساعت و نیم آرام بجوشد.
مرغ را از داخل قابلمه بردارید و سبزیجات را کنار بگذارید و آب مرغ را داخل یخچال قرار دهید تا سفت و ژله ای شود.
پوست و استخوان مرغ را گرفته و آن را ریش ریش کنید و در یخچال نگهدارید.
چربی های بالا آمده روی آب مرغ را با قاشق جمع کنید.
قبل از سرو کردن آب مرغ را گرم کنید تا به جوش آید. کدوی سبز را خرد کنید و همینطور باقیمانده ترب سفید را هم خیلی نازک خرد کنید و به همراه مرغ ها به سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه بجوشد تا سبزیجات پخته اما له نشوند. سپس شوید را به آن اضافه کنید.
میتوانید در صورت دلخواه به سوپ نودل یا رشته سوپی هم اضافه کنید.

ارسال نظر