آموزش و طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ مرغ خامه ای با نودل, طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل ,آموزش پختن سوپ مرغ خامه ای با نودل, دستور سوپ مرغ خامه ای با نودل,آموزش تصویری سوپ مرغ خامه ای با نودل ,مواد لازم سوپ مرغ خامه ای با نودل , روش تهیه و پخت سوپ مرغ خامه ای با نودل,آموزش تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل ,طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل برای ماه رمضان

 

آموزش و طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل

مواد اولیه :

 

برای 6 نفر
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)2 عدد
نمک کرفس1 قاشق چای خوری
پیاز (خرد شده)1 عدد
آب2 لیتر
ادویه (ادویه مرغ)1/2 قاشق چای خوری
هویج (بزرگ – حلقه شده)2 عدد
نمک پیاز1 قاشق چای خوری
کرفس (ساقه خرد شده)2 عدد
نمک2 قاشق چای خوری

مواد اولیه سس :

کره170 گرم
آرد110 گرم
شیر4 فنجان

 

طرز تهیه سوپ:

در یک قابلمه مواد تشکیل دهنده سوپ را مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد و مرغ داخل آن بپزد. وقتی که مرغ نرم تر شد، از داخل آب مرغ دربیاورید و به اندازه های 2.5 سانتیمتری خرد کنید و کنار بگذارید.
اگر آب مرغ بیش از حد کاهش پیدا کرده بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید و دو فنجان نودل به آب سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت بیست دقیقه بجوشد. در زمانی که نودل پخته می شود سس خامه ای را آماده کنید.

طرز تهیه سس خامه:

کره را داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی حرارت آن را ذوب کنید و با آرد خیلی سریع مخلوط کرده و هم بزنید. به تدریج شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا اینکه سس غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
در حال حاضر سوپ بدون خامه است و چنین به نظر می رسد.
سپس سس خامه ای را به سوپ اضافه کنید و مرغ را به آب مرغ برگردانید. در صورت تمایل می توانید به پختن ادامه دهید تا سوپ غلیظ شود.

 

نکته:

* زمانیکه سس خامه ای غلیظ شد، اجازه ندهید بجوشد چرا که خامه میبرد!
* در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید 1/2 تا 1 قاشق چای خوری آبلیمو به سس خامه ای اضافه کنید.

ارسال نظر